Nu ska det roliga vara slut!

Jag fyller 50 om exakt en vecka.
Mitt liv ska i princip ta slut då.
Jo, det har jag läst.
Nu är det färdigt.
Livet kommer bli tomt och innehållslöst.


Skratt…! I alla fall om man TROR på allt man kan läsa.

Jag kommer till exempel att bli osynlig (tack gode värld, ÄNTLIGEN ska jag smälta in!). Jag kommer må dåligt varje gång jag tittar mig i spegeln (hur dumt!?). Ingen kommer vilja ha mig till något, jag kommer typ inte behövas (bland det dummaste jag har hört!). Allt roligt ligger bakom mig, peaken har varit och nu kommer det bara gå utför (KNAAAAAPPAST!!) 😅🤣Jag är halvvägs till hundra (det är det i alla fall något unikt mattesnille som har räknat rätt på!)

Ja, herregud. Så mycket smörja som skrivs. Och alla dessa dåliga skämt. Det värsta är ju att många tror på det de läser och hör. Det blir en sanning. Och så lever man ett bittert liv efter det.

Nepp! Det blir inget med det! Nu ska jag fortsätta att leva som om varje dag vore den sista! Precis som jag har gjort de sista 15 åren när hälsan har bråkat med mig. Tänker inte missa något de närmaste 15 heller. Det finns ju så sjukt mycket roligt att göra!

När jag jobbade som småstadsutvecklare hade jag förmånen att jobba med en riktig revyräv, Börje Brelid. Vi var väldigt olika, men jobbade jättebra tillsammans. En dag sa han:
- Det ska du veta, om du vaknar en morgon efter 50 och inte har ont någonstans…
Då är du död!

Haha! Den har jag haft med mig sedan 2004!

Från det ena till det andra så har vi ju haft så himla fint vårväder. Jag älskar ju att vara ute under alla våra årstider som ni vet.

Bilder från gårdagens promenad. A är fortfarande lite begränsad sedan hon slog i huvudet, så då får man passa på att göra annat än truppgymnastikträning. Så när vi kom hem plockade vi snödroppar och bakade muffins.

Ljuvligt! Det finns för- och nackdelar med det mesta. Låt oss fokusera på fördelarna.

Allt gott!

With love

Lottie

Gillar