Nu blir det ett helt annat inlägg än tänkt...

Alltså, man får ju ont i hela kroppen när ens barn slår sig. A fick en fraktur i hälbenet tidigare i år, det var en liten benflis som lossnade. Jag är verkligen inte den som ältar. Men skriket som pågick efter hon hade ramlat, har jag upplevt fler gånger än något annat i mitt liv. Därefter har hon tappat andan vid ett tillfälle som inte ville släppa inom rimlig tid. Det var riktigt otäckt.

I eftermiddag skulle hon bara vara snäll och hjälpa mig, för jag hade en tumme som krånglade och jag klarade bara att bära en kruka åt gången. Varvid jag ställde ner den ena. A går bakom mig och har just plockat en bukett jättefina penséer. Vad jag inte ser är att hon tar den blytunga krukan i den andra handen och x antal meter senare tappar hon den på foten. Jag är INTE kaxig när vi kommer in och två tår inte ser ut som vanligt... lite krokiga och på väg att svullna. Kallt vatten i mängd på handduk blev räddningen!

Det gick bra till slut! Puh!

Ikväll innan läggdags går A med mig ut en sista sväng och ska (med dessa tår) ”bara” hoppa upp i kompisgungan. Hon vet inte vad som hände, men slog sig gjorde hon och jag har svårt att få koll på om/hur hon har slagit i huvudet. Jag börjar misstänka hjärnskakning, för hon säger att hon känner sig konstig och trött. Puh igen! Jag höll henne vaken längre och sen fick hon somna bredvid mig i tv-rummet, så vi kunde ha koll på henne. Det verkar onekligen ha gått bra, så när som på en höft som ömmar.

Många säger att det hör till, att kidsen slår sig... jag undrar hur ofta då!? Ett är säkert i alla fall - jag kommer aldrig vänja mig! Jag hatar när mitt barn har ont.

Så mitt inlägg jag tänkte göra ikväll om trädgårdsfix, det kommer imorgon istället.

Ett par bilder från dagen kommer ändå här!

A och Daniel startade imorse med frukost och ett spel med Pettsson och Findus.

A har pysslat nåt spännande idag, får visa en annan variant på detta en annan dag, det ser svårt ut.

Rainbow braids heter det.

I eftermiddags hade A beställt våfflor. En favorit!

Vi har haft en helg när vi har städat och röjt upp en del inne. Du vet sådana där saker som vill bli liggandes; tidnings- och posthögar, Försäkringskassans VAB-papper, det där man lovat en förening att göra, ljuslyktan som glaset sitter fast i på grund av stearin som behöver göras ren, de smutsiga skorna, skåpet som bör torkas ur, det enstaka plagget/mattorna som inte går att tvätta ihop med annat, handtvätt, alla hårband/nålar/ spännen som förökar sig med vindens hastighet i huset, teckningarna som ska sorteras och så vidare! Så skönt när ordningen är under kontroll igen. Har hört att ur kaos kommer kreativitet. Jag förstår inte ett ord ur den meningen. Jag blir helt matt i miljöer där det är saker precis överallt. Men alla är vi olika!

Sov gott! Vi hörs imorgon! (Om vi är skadefria här, det hoppas och tror jag!)

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer