När vi har show!

Jag lovade för ett tag sedan att visa hur det kan se ut när vi har vårt företag igång (läs; på den tiden före pandemin slog till i världen och människor fortfarande kunde gå på event såsom shower).

Det är ett vansinnigt roligt jobb att från ett helt tomt papper bygga en show och sedan se det färdiga resultatet, som jag, Anna-Lena och Peter har. Här kommer några bilder från en show vi hade under trettonhelgen 2020, som sågs av drygt 3000 personer. Våra gästartister var Jessica Andersson och Magnus Carlsson. Här syns också Johanna Bejbom, Helena Hvistendahl Filipson, Eleonor Ågeryd, Naomi Donner, Jonna Ohlsson, Jörgen Fredriksson, Peter Danielson och Bosse Frid ihop med alla musiker, tekniker och resten av vårt crew!

De fantastiska bilderna är tagna av fotografen Stefan Janson!

Som ni ser är det idel proffs som är med. Kolla det här hoppet!! Wow!

Här är hela gänget!

Och ja, ni ser rätt - det är mitt lilla A i mitten. Hon har hängt med på scenen sedan hon var tre år. Då som ”blomsterflicka” som delade ut publikblommor till artisterna i slutet av showerna. Den gången jobbade vi ihop med La Gaylia Frazier, hon tog med A ut på scenen i slutnumret så hon fick vara med och dansa. Då tändes ljuset ”jag-gillar-att-stå-på-scenen” i hennes ögon och det ljuset har inte slocknat sedan dess.

Ovan gör A ett musikalnummer ihop med våra dansare Naomi och Jonna.

Det blir fler shower framöver, när restriktionerna för Covid-19 kan släppas på.

Tills dess håll avstånd och håll ut!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer