Mitt 2021 - & framåtspaning 2022!

2021.
Året började riktigt dåligt för mig med rejäla magsmärtor, kräkningar och diarréer. Jag hade nästan fem månader av sådana besvär bakom mig och om jag minns rätt var det en av de sista gångerna det var så besvärligt som det var då. Det positiva var att febern som hängt med i två och halvt år hade gett sig. Vad jag inte visste då var att min syn skulle bli ännu sämre. Så till vida att jag inte skulle kunna köra bil i perioder. Det positiva är att jag har sett riktigt bra sedan tre-fyra veckor nu. Det stavas Omega-3 och nya ögondroppar hoppas jag - och eventuellt någon inflammation som har gett sig. Kan inte nog höja värdet av att INTE se dubbelt av precis allt eller att vägen framför en bara försvinner… nu hoppas vi att det aldrig återkommer!

Hur som helst. Ni som följer mig här vet att jag vägrar bli min sjukdom. Så det har som vanligt varit ett fantastiskt år!! Jag har trots pandemi och isolering fått vara med om mycket kul! Och sedan sommaren och vaccinering har vi ”levt på”.

Efter det att alla möten, utveckling och utbildningar i bankstiftelsen gått digitalt sedan 2020, har vi kunnat genomföra möten, utbildningar och konferenser fysiskt igen. Jag grottar gärna ner mig i strategi- och ägarfrågor, men har också arbetat med större projekt. I år har vi lyckats med att dra 227 miljoner kronor till området genom att bidra med 6 miljoner. Vi har delat ut stiftelsens genom tidernas största bidrag på 24,5 miljoner och en hel del annat.

Under året har också den största överraskningen för mig själv genomförts. Studier på Handelshögskolan i Göteborg ”Reglering och styrning av banker”, jag har lyckats med 7,5 poäng. Den såg jag inte komma, som jag skrivit tidigare. Men riktigt roligt!

I vårt produktionsbolag har aktiviteterna varit betydligt lägre än vad som var planerat. Betydligt.
Men det vi har genomfört har både gått bra och varit väldigt roligt och uppskattat. Nu hoppas vi på ett mycket mer spännande 2022!

Privat har det varit ett fint familjeår! Pandemin har ju gjort att man fått mycket mer tid tillsammans. Vi har varit väldigt mycket utomhus, framför allt mer utomhus under vintern. Det har blivit mycket skridskoåkande och en del skidåkning, även längd har vi provat på. Det finns knappt en ort, ett berg, en sjö eller sevärdhet (en liten överdrift, men mycket har vi varit ute på) som vi inte har besökt mellan Vänern, Vättern, västkusten och Borås 😅 Science center, djurparker (ena stället matade vi björnar på och berikade lodjur, minne!) stadsliv, kust, skogar och en hel del annat har vi avverkat. Vi gjorde en minisemester till Marstrand och en till Stockholm. En superweekend på Nääs. Ett par spa-vistelser. Vi hade en fullkomligt underbar semester på Gotland och Fårö och en nästan katastrofal semester i Skåne… skratt det var kontraster.

Här hemma blev vår tillbyggnad av hall och integrering med gamla hallen klar. Vi har renoverat lite i mjölmagasinet. Fixat altanerna på baksidan och piffat med nya möbler. Entrémiljön på husets framsida har fått ny trapp och nya rabatter. En egen ny - större och längre - pulkabacke är klar. Vi har grävt nytt avlopp och bytt vattenledning. Jag brukar säga att pandemin inte varit bra för människor, företag och vår värld, men den har varit bra för vår gård 😉☺️

Hur som helst. Först och främst har jag varit mamma. Att följa A i hennes utveckling och på hennes aktiviteter är det absolut roligaste och mest intressanta jag vet. Det är några få år, sedan kommer hon inte behöva mig alls. Jag njuter så länge det varar. Det har varit gymnastik, dans, sång, simundervisning, juniorer, lek med kompisar, sångläger, gymnastikläger, talangjakter, lucia, lekplats/aktivitetsparkstester och pyjamasparty i en salig blandning! Och en massa annat förstås!

Ett par saker man inte gör så ofta är att skriva dagbok i Nlt och luncha med Göran Persson. Men det hände också 2021!

Det är ju inte utan att man är nyfiken på 2022! Vad ska hända då!? Det jag vet är att vi tre i familjen fyller jämt under årets första tre månader, att vi ska renovera ett rum som stått på listan lääääänge, att A ska börja tävla i dans, att vi förhoppningsvis ska kunna genomföra både trettonhelgsshow och premiär för vårt nya koncept ”Swedish Music Wonder - från ABBA till Avicii” och att året med största sannolikhet inte kommer bli som man tror. Jag kommer troligen vara både frisk och sjuk. Just nu håller jag tummarna att jag får behålla synen. Livet blir enklare då. Jag hoppas att alla mina nära och kära också får vara friska! Det mesta annat löser sig tänker jag!

Önskar dig ett riktigt gott slut!


With love

Lottie

Gillar