Miniweekend mitt i veckan i Göteborg!

Ja, men hallå där! Här har varit sjukt mycket att göra, så bloggandet har fått vika hädan… skratt! Det har hänt en massa roligheter! I onsdags hade till exempel Alicia studiedag. Så i tisdags kväll checkade vi in på hotellet Gothia Towers i Göteborg. Sen tog vi en dag på stan i onsdags. Så himla lyxigt med en miniweekend mitt i veckan!

Det är ett antal år sedan jag bodde på Gothia Towers. Det har tillkommit ett torn sedan dess. Vi checkade in i första tornet och bodde i tredje. Jag tog inga bilder på tisdagskvällen, men ni får vår morgon i bilder här. Vi tog sovmorgon till kvart i åtta, en dusch och så en hotellfrukost på det.

När jag såg inredningen tänkte jag 80-tal; konstgjorda växter i taket och rosa plysch. Fast det här var ju betydligt nyare såklart!

Man har satsat på många roliga saker att underhålla små och stora gäster med. En iWall bland annat, Alicia körde parkour såklart!

Det fanns också en avdelning för de mindre kidsen!

Man har ju lite storlek på verksamheten när man har egen blomsterbutik i entrén.

En liten konstutställning..

Här kommer några bilder till från hotellet…

Förresten! Jag skojade lite… jag har ett par bilder från tisdag kväll såg jag nu. Vi hade ett ganska ordinärt dubbelrum och fin utsikt över Liseberg. Jag gillar att bo på en våning långt ner i stora hotellkomplex. Den här gången gick det att fixa tredje våning. Perfekt!

En vanlig pose i ett hotellrum har jag också i filmrullen…

Efter långfrukost och lite chill häng på rummet, drog vi ut på shopping, strosande, åt lunch och så blev det lite allmänbildning om Göteborg. Det var strålande väder och en del uteserveringar var fulla!

Alicias lunch. Min blev så konstig på bild. Jag åt en jättegod kalvfärsbiff med grönpeppar och en massa goda tillbehör.

Jag och Alicia har köpt första väskan ihop. Det är den luddiga vita som skymtas på bilden här över. Den drog uppmärksamheten till sig. A fick fyra komplimanger inom loppet av några minuter inne på restaurangen! Eller ja… jag vet inte om den fjärde var en komplimang. Det var en dam som tyckte att den liknade katten de hade hemma! Jag antar att hon gillade katten… 😅

På NK fastande A i den här avdelningen, inte helt oväntat.

Hon gillar annars att shoppa kläder, väskor och håll i er… verktyg! Japp, det är min tjej det!

Nu önskar jag dig en riktigt fin helg!

With love

Lottie

Gillar