Mer från helgen!

Vilken helg vi har haft! Vi har hunnit massor OCH tagit det lugnt. Bra mix!

På torsdagen var det sommarväder här, vi tog till och med ut vattensliden!

Om du inte har sett en sån här tidigare så går det ut på att kasta sig ner på den uppblåsbara delen, åka kana i full fart och landa nere i ”baljan”. Man kan tävla två personer mot varandra, en på blå sida och en på röd sida. Man kan åka på rumpan, på knä eller på mage, det är inte så noga kan man säga. Lite milt diskmedel gör det hela ännu roligare! Älskar fnittret och gapskrattet denna aktivitet lockar fram både hos utförarna och åskådarna.

Mer häng ute i hängmatta! Så härligt! Det är någon ledighetskänsla i en hängmatta. Så till den milda grad att man inte ens behöver lägga sig i den. Det räcker att titta på den för att hitta lugnet.

Jag gillar att ha förmågan att glädjas åt småsaker, som syrenbuketter, buketter plockade av barn och blommande körsbärsträd. Jag älskar även fint sommarregn, orange höstlöv och lättare snöstormar. Det som många kallar dåligt väder, påverkar inte mitt humör nämnvärt. Jag tycker mest det är härligt när ”alla andra” blir på gott humör när solen skiner.

Det är verkligen en ljuvlig tid just nu!

Vi har faktiskt skördat de första rädisorna i våra odlingar! Vi har två pallkragar där vi har lite jordgubbs- och smultronplantor, en rabarberplanta och örter. I två andra pallkragar har vi sått sallad, rädisor, morötter, persilja, dill och möjligen salladslök... vi är nämligen inte helt säkra på vad sjätte grödan är! 😅

A gjorde sallad på nyskördade rädisor och lite annat från kylen. Några få salladsblad slank med också.

Ny vecka på ingång! Här vi bor ska det bli 17-21 grader varmt hela veckan. Det är härligt när man kan vara ute utan jacka, tycker till och med jag.

Önskar dig en fin vecka!

/L

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer