Mammalivet två dagar i veckan!

Två kvällar i veckan kör jag Alicia till Lidköping, 300 Dance Studios. Ena kvällen är det tre pass; balett, jump & turns och musikal. Den andra kvällen är det först egen träning, sedan Contempery, därefter gruppträning med Diamonds och den kvällen avslutas med konstnärlig coachning. Den som tror att det dansas omkring lite försiktigt tror fel. Var och varannat pass startar med fartfylld uppvärmning och ofta styrkepass på det innan koreografier med mycket hopp. Superduktiga ledare och Alicia tycker det är toppen! Nu ska vi snart haka på truppgymnastikträningen igen också, då blir det full fart.

Det är också snart dags för första tävlingen i jazz. Alicia ska tävla med gruppen Diamonds, i duo (två personer) och i singel (ensam). Just nu övar vi på att få till gruppfrisyren… det går åtminstone bättre och bättre! A var och klippte sig idag (möjligen första gången på ett par år). 5 cm tog hon av! A är supernöjd. Det blev jättefint! På bilden är det inte finputsat ännu, men det blev verkligen bra!

Vi passade på att fråga om det finns några knep att ta till för att uppsättningen ska sitta. Det stavas torrschampo sa hårfrisörskan. Vi köpte det och det blev åtminstone stadigare än innan.

Redo för balett!

Något jag gör ganska ofta är matlådor. Ska man hålla på i flera timmar, krävs bra mat. Så här såg senaste burkarna ut. Kasslerpastasallad och jordgubbar och vindruvor till ”efterrätt”.

Nedan har jag fångat A emellan lektionerna vid olika tillfällen, först ”fulhopp” med Tove och Elsa - som de fnissade och skrattade. Och jag med 😅 Desto fulare hopp, desto roligare!

Sen lite mer seriös träning i väntan på lektionsstart.

Japp, så ser en del av mammalivet ut för mig i veckorna. Det är jätteroligt!

With love

Lottie

Gillar