Lucia, adventsmys & Christmas Night!

Typiska decemberaktiviteter är lucia och att göra julgodis. Vi har lyckats med båda i veckan. A blev vald till lucia i skolan. På grund av pandemin var det två mindre lucior också. Detta har vi förstås inte sett något av på grund av pandemin, men jag snodde åt mig en bild i dörren vid ombyte på sötnosen.

Efter skolan åkte vi och lussade för mormor och morfar. Där blev det glögg och pepparkaka.

Vi har grejat en del i köket, bland annat det här…

En kväll var jag, Linda och Gunilla på adventsmys hos Anette. Supertrevligt! Och gott.

Anette hade gjort en så himla fin planka!

Fredag kväll var jag, Daniel, Anna-Lena och Peter på Christmas Party på Skövde Arena. Artister detta år var Bruno, Johan Boding, Viktoria och Sonja Aldén.

Efteråt var vi hungriga och hamnade på restaurang Haket, ett av få ställe som hade delar av köket öppet efter kl 22.

Vi beställde två pizzor att dela, utan att titta på menyn eller fråga vad de kostade. Om ni någon gång har funderat på hur en pizza som kostar 420 kr stycket, så kommer svaret här 😅👍🏼

Så vansinnigt god! Och vi hade en superkul kväll! Mycket jobbsnack såklart när vi är ute och ser shower. Hur har producenterna tänkt, hur är det upplagt och en massa andra spännande diskussioner. Roligt!

Just nu sitter jag på Park Bio och hör/ser Babybossen 2 i bakgrunden. Föräldraföreningen på skolan bjuder skolan elever på bio. Jag har haft det lätta jobbet att riva biljetter till 25 barn från lågstadiet (inte så trångt här precis) och vakta toadörrar när någon behöver dit. Om en stund kommer mellanstadiet, då drar vi vidare.

With love

Lottie

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa