Lek- & hoppsöndag!

Ledig söndag.
Inget arbete.
Ljuvligt.
Nu startar jag snart en ny vecka i ett helt annat tempo än tidigare. Jag kommer inte sakna tempot som var i september…

I eftermiddag drog vår lilla familj iväg till Trollhättan. A har haft ett önskemål i ett och ett halvt år, under hela pandemin faktiskt. Det önskemålet var att få åka till ett hoppland! Typ Hop’n Pop. I Trollhättan är numera Jecko & Jessies lekland uppköpt av Hop’n Pop, så i inträdet ingår båda delarna (de ligger vägg i vägg). Perfekt för de familjer som har kids i varierande åldrar, tänker jag. När vi kom vid halv fyra höll jag på att vända i dörren när jag tittade in i leklandet, där var det folk! Men i Hop’n Pop-landet var det väldigt lugnt.

Alltså, min dotters ögon när hon tittade in! Ögon kan verkligen LYSA! Hon bara sken, lyckligare än lyckligast!
Å, SOM hon hoppade!

Vi kom i lag med två systrar, 9 och 11 år. 11-åringen var gymnast från Trollhättan. De växelkörde rondat, flickisar, saltos, framåtvolter, handvolter, spagatvolter och jag vet knappt vad. Gjorde typ koreografier i gymnastik och körde dem på olika banor samtidigt. Snacka om att inspirera varandra.

… å några flickis senare landar man i andra ändan av mattan! Flickis är som en handvolt bakåt kan man säga.

Först testade A att falla i airbagen, sen blev det volter såklart!

På väg till sträckt volt till vänster och skruv till höger.

På första bilden kör tjejerna i synk från samma håll. På andra bilden kör de från var sitt håll och synkar på mitten. Såg supercoolt ut i verkligheten!

Vid ett tillfälle när vi var och åkte skidor i Säfsen, fick A testa actionsport ett par gånger, eller Snowcamp som de kallar det där. Det är något annat än traditionell gymnastik. Det är inte sträckt kropp, krum och sånt, utan hoppen ska se coola ut. Det är mycket grabbar som kör och jag tycker att de påminner en del i stilen om skatestilen. Bara coolt liksom. A kom ihåg lite av moves, man ska studsa in i väggen med kroppen eller fötterna…

Efter en till en och en halv timmas hoppande lyckades vi pausa och få i lite mat och vätska. Sen var det full fart igen!

Även en lycklig mamma, knappt sminkad och definitivt inte stylad fick också lite mat.
Och en bild utöver leklandet, där det lugnade sig betydligt med besökare mot stängningsdags.

Sen kördes det vidare!

Hjulning på bom i gymnastik tycker jag är lite läskigt, men här faller man ju mjukt, OM något skulle hända. Men här gick det fint.

Så himla glädjefylld eftermiddag!
Hoppas du får en ny, fin vecka!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer