Lång måndag & supersöndag!

Det blev inget inlägg igår, men det har varit lite körigt på olika fronter här... idag startade jag och A dagen med hemskolning klockan 08.30. Vi körde fram till 15, då tog Daniel över och hade idrott. Ett rörelsebingo med 16 rutor har stått på schemat i veckan som gick.
Själv stängde jag in mig på mitt kontor och har knappt varit ute förrän nu klockan 23.15. Jag har förberett alla veckans jobbmöten och sen har jag pluggat. Egentligen pluggat med stora bokstäver! Jisses, jag vet inte hur andra har det men jag hade en kort, tillfällig svacka vid åtta-tiden när jag funderade på vad jag har gett mig in på. En kvart senare var jag full av självförtroende igen! Då började jag skriva ”det här fattar jag” på pappren och blev superpepp! Det var när jag insåg att på 21 sidor undrade jag ingenting och på 51 sidor hade jag typ fem frågor. Bestämde mig för att det var ok, man går ju utbildning för att lära sig liksom.

Nog om det! Vi hade en ”supersöndag” här. I alla fall blev det mycket gjort både ute och inne. I den lilla boden där A har sin lilla kanin röjde vi ut allt som inte ska vara där. Det finns en arbetsbänk med hyllor där inne nämligen. Inser att jag inte har tagit några bilder på det, men därefter gödslade vi ut och la nytt strö och halm hos Ella.

Det blev också rengjorda matskålar och vatten, vitkål, morot och ny gren att gnaga på.

Hmmm... jag tänkte göra ett långt inlägg, men dagen har tagit ut sin rätt och det blir en hyfsat lång dag imorgon också. Så jag bestämmer mig för att chilla här, så hörs vi snart igen!

Sov gott!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer