Kvällsdopp i Vänern!

Vilken sommardag vi fick! Daniel har målat klart garaget och är SÅ lycklig! Det är jag också förstås. Nu är det bara en pergola kvar som ska målas. Bilder på garaget kommer! Idag blir det lite annat här på bloggen.

Klockan halv fem fick jag ett ryck och sms:ade brorsan för att kolla om han och hans familj ville hänga med och ta ett kvällsdopp i Vänern! Dessvärre jobbade brorsan, men övriga familjen hängde med. Så himla roligt att träffa dem igen!

Jag och Louise hade tänkt samma... dricka och popcorn till kidsen och ungdomarna! Jag hade fått med lite choklad också. Så vi gjorde buffé.

Det var betydligt kallare i vattnet än när vi badade senast. Det blev till slut fyra av sju som doppade sig, jag var inte en av dom. Men jag hade i alla fall bikini på och gjorde ett försök.

Vattenkrig med vattenpistoler modell större utbröt och ljudnivån var därefter. Louise upptäckte ett par som möjligen hade tänkt sig en romantisk stund på någon liten klippa där... tror dessvärre jag var den som förstörde den lugna stämningen just då...

Vårt största bekymmer var mygg i mängd! Vi gick vira in oss i vad vi hittade för att inte bli helt sönderbitna. Det blev foto därefter 😅 Först ut är Philip!

Han var sedan och hämtade en resekudde med drakmössa inkluderad. Missade att fota det! Verkade hjälpa mot mygg i alla fall.

Louise härnäst!

Jättefin bild på henne! Missade du Axel? Skratt... han skyddade huvudet under hennes filt. Där satt han en bra stund!

Själv stod jag inlindad i ett grönt picknick-täcke en stund! A var inlindad i ett torrt badlakan och med en handduk på huvudet.

Dessa vackra solnedgångar.

Vi lämnade Gardesanna vid halv elva, då såg det ut så här!

Magiskt vackert!!

Ett härligt sätt att fira att garaget färdigmålat! Nu får ni alla sova gott!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer