Kört Corona-säkrat familjerally!

Halloj!
Det är ju inte mycket man får göra just nu. Men idag har vi varit iväg på något kul! Familjerally a la Corona, kallade intresseföreningen det vi åkte på. Uträknat in i minsta detalj. Vid starten fick vi en bunt papper med instruktioner och frågor. Sedan satt man i bilen hela tiden och lämnade sina svar i en tunna när man var klar. Säkrare än vilken tipspromenad som helst.

Vi åkte sex mil... eller ja, de allra flesta åkte sex mil. Vi kan möjligen ha åkt lite till... 😅 Vi var och kollade på lite grejer, tankade, hade fikapaus och sånt där.

Hur som helst; vi fick tre fotouppdrag, vi skulle hitta kyrkor och andra skyltar. Det gällde att hålla koll på trippelmätaren, för vid xx,x km var det något namn som skulle snappas upp eller årtal, eller fängelse eller något annat. Uppdrag hela tiden. Kan säga att alla våra avvikelser från tänkt bana, gjorde att jag hade fullt upp med att räkna ut hur mycket jag skulle lägga till för att vi skulle uppmärksamma något exakt vid 49,6 km (vår mätare stod ju på något helt annat...). 29 frågor, några uppdrag och en olöst ordgåta senare var vi klara. Riktigt kul!

Vi har börjat tänka advent här! Men det får jag skriva mer om i veckan.

Vi hörs snart igen!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer