Konferens & ostmässa!

Hallå gänget!

Hoppas ni har en toppenlördag! Jag och familjen har landat mellan mjuka filtar i soffan, sett filmen Sing (jag kan ha somnat… det här med film- och tv-tittande, det är ju inte min paradgren). Daniel var snäll och hämtade sushi och asiatiskt till oss. Jag har inte sett min familj sedan igår morse. Då åkte jag på konferens på Lundsbrunns Resort & Spa. Jag var en av de ansvariga för innehållet, så spaavdelningen har jag inte sett 😅 Den hanns inte med alls, av någon.

Efter en fullproppad dag igår, höll jag i ett musikquiz för gänget efter middagen. Det var jätteroligt och gänget var superduktiga! När jag var och roddade kvällens teknik tidigare på dagen, passade jag på att fota lite.

Den gamla kurorten har renoverats en del de senaste åren. Vi bodde i en byggnad som var helt nyrenoverad.
När jag jobbade i Stockholm hade jag en kollega som sa att sova ensam på hotell är sorgligt. Jag vet inte varför, men jag tycker enkelrum är så sorgligt. Så jag håller med, hotell ska man bo på tillsammans med andra! Vi gjorde såklart allt annat tillsammans, det är så himla go stämning och så många fantastiska människor. Organisationen är verkligen toppen, jag stortrivs!

När jag åkte från Lundsbrunn passade jag på att hänga på en av kollegorna, Carina, till ett annat projekt vi har bidragit till; Ostmässan som har återuppstått i Skara. Några tusen besökare ska enligt rykte, ha passerat efter imorgon. Det kändes i det närmaste overkligt att gå in igenom en entre, gå igenom ett tält med utställare som kompletterade själva ostmässa, vidare in i entrén där banken hade gjort en jättefin monter och genomtänkt tema och aktiviteter, för att så småningom komma in i Vilanhallen och ostmässan! Det fanns också möjlighet att gå på vinprovning. Det var ju ett tag sedan man kunde besöka ett sådant event. Carina fick en spontan idé och jag hamnade i en intervju med Andreas Ljung på scenen. Nog den trevligaste intervju jag har deltagit i. En påläst man.

Stekosterian, Sivans ost och många fler fanns på plats!

Innan jag landade hemma på seneftermiddagen, handlade jag både till oss här hemma och till måndagens event. Jag gjorde en blixtvisit i Villan och sen - ÄNTLIGEN kom A och sprang emot mig med öppna armar och vrålade maaaammaaaaa!!

Jag blev verkligen välkomnad hem! Med hemmagjord äpplepaj med vaniljsås och ett häfte hon ritat med så makalöst fina hundar. Jag trodde faktiskt att hon hade lagt en mall under och ritat av, men inte! Jag är själv HELT obegåvad i att rita/teckna.
Ett smakprov! Konstnären har godkänt publicitet.

Ha en fortsatt fin helg!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer