Kaninunge på ingång & lite annat!

Ibland blir man extra varm i mammahjärtat. A har börjat förbereda Mors dag! Vi har ballonger i hela huset. Det är omtanke det, flera dagar i förväg...

Dagens stora grej är annars, att det har blivit bestämt att vi får en ny kaninunge imorgon!! Detta ser vi fram emot såklart och A är SÅ lycklig. Vi hade en kaninunge som kom till oss förra sommaren. Dessvärre blev det en kortvarig lycka. Vi misstänker att ett djur fick upp buren och skadade den stackars kaninen. Ska bespara er detaljerna, dessvärre var det A som hittade kaninen den där tragiska morgonen på höstkanten.


Men nu ser vi fram emot ny kaninlycka! Idag åkte vi upp till Villan och grejade lite till i trädgården där när Daniel kom hem från jobbet. Därefter gjorde A och Daniel rent vår kaninbur, nu är den både urblåst och tvättad.

Nu blir det lite ryckigt mellan olika ämnen här... men vi har varit på ”studiebesök” idag (på rejält avstånd förstås). På gärdet bredvid oss sattes det rotselleri. Jag tycker det är bra att ta alla chanser man får att ge kidsen en inblick i hur saker och ting fungerar.

Lite spännande faktiskt!

Om någon undrar hur det gick med den nya lunchen idag, så gick det lysande. Jag adderade färska champinjoner och zucchini till receptet, då jag tyckte att det fattades grönsaker och lite färg.

När de andra två grejade med kaninburen, slängde jag ihop den planerade pajen.

Nu ska jag i alla fall sova några timmar.

Må gott!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer