Kaninunge & After Beach!

Det var en lycklig dag igår när vi blev fyra på gården igen! Mest lycklig var A förstås!

Vi köpte den lilla kaninungen på en gård utmed väg 49 mellan Skövde och Tibro. Jag packade mellanmål för eftermiddagen .

Det är som att få en liten bebis i familjen; det är mat, vatten och kärlek i mängd. Här är A hos uppfödaren som var en mycket trevlig och hjälpsam kvinna. Det var jätteintressant att lyssna på hennes kunskap.

Innan vi åkte hem åkte vi ner till Simsjön utanför Skövde för att inta den medhavda matsäcken. Men det var fredag eftermiddag och lite för mycket folk för min smak. Ja, så mycket var det inte, men jag vill ju helst att det ska vara folktomt.

Så vi åt i bilen innan vi drog hemåt.

Vi började med att bekanta oss med nykomlingen i vårt uterum. Sedan inreddes buren.

För mig är det så viktigt att de små liven hittar vatten och mat. Att de vågar utforska omvärlden och att de hittar ett lugn. Sen är ju SÅ gulligt när de tvättar sig!

Den lilla blev lite trött efter all uppståndelse!

Vid halv sju gick vi in och lagade mat, så det blev lite lugn i buren. Det är inte varje dag man kan laga middag till After beach med ”Bröderna Haaks” live från Smögen! Så det passade vi på att göra. Sommarfeeling!

Av någon anledning fick jag inte till livesändningen vare sig på iPad eller dator, men mobilen klarar det mesta!

Ni som varit på Bröderna Haaks vet vad A gör på bilden till höger. Typ boostar Haaks med handklapp och deras namn. Drag är det när de spelar i alla fall!


Vi ska ha en utekanin är det tänkt, men inte kunde vi lämna den här sötningen själv hela kvällen! Hon är så lugn.

Sedan blev det paketöppning (som värsta födelsedagen)! Men i den var det något långt ifrån kaniners värld. Ibland förtjänar man en present. Visar i helgen vad det var.

Nu ska jag ta tag i dagen! Må gott!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer