Kalasteman - för barn!

Det börjar närma sig A:s födelsedag. En av mina höjdpunkter på året! I år ska jag tänka till på hur det kan bli en bra födelsedag utan stort släktkalas och barnkalas för hela klassen. Vi har gjort några kalasteman under årens lopp. Både för stora och små! Barnkalas är oerhört tacksamma att göra, det går liksom inte att göra FÖR mycket. Ifjol hade A ett bowlingbanas med Lowa. Vid hennes födelsedag gjorde vi ett övernattningskalas också. Med kaninerna.

Ett år var det unicorn som gällde!

Det året hade A och Lowa ett födelsedagskalas i gymnastiksalen på deras skola. Födelsedagsbarnen hade hjälpts åt att baka.

Året innan var det Barbie-tema! Jag sprang på den här tårtidén och tyckte den var så himla rolig. Åtta tårtbottnar, ett hål mitt i tårtan och en Barbie delvis inlindad i gladpack. Ja, vi bakade ett tag kan man säga...

Till alla kalas har vi adderat skattjakter, pinjata, godispåsar på temat, lekar, ballonger och en hel del annat. Ett roligt kalas var 5-årskalaset, med filmen Frost-tema. Det var Elsa, Anna, Olof och gänget!

A ville ha Frosttema och även lite prinsessor på tallrikarna, så det la vi till på detta kalaset.

Bakom fiskdammen dolde sig ett snällt spöke som blev väldigt populärt! Det gjorde vi av ett vitt lakan, väldigt enkelt. Jag har tyvärr bara bilder med spöket och en massa barn, så ni får tänka er spöket.

På det här kalaset körde vi sätta näsan på Olof istället för knorren på grisen. Det går ju att dra ett tema hur långt som helst med ingredienserna tid och fantasi. Galet roligt tycker jag!

Nu har vi passerat ”figur-tema-åldern” och det blir något helt annat i år. För duka fint ska vi - om det så är pandemi eller inte!!

Vi hörs snart igen!

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer