Julstämning!

Efter bion igår åkte vi ut till E-trädgård för andra gången för säsongen. Julstämning de lux! ✨

A gillar att man får glögg att dricka när man går runt och tittar. Himla mysigt!

Hur långt har ni kommit i julpysslet?
Daniel har varit på hemligt ärende idag, då passade jag och A på att klä granen. I vår ”julgarderob” finns julgranskulor i olika färgteman; guld, silver, svart, rött och numera även i dovt rosa. I år bestämde jag mig för att inte sätta upp röda gardiner i tv-rum och matrum. Det blir sån himla kontrast till allt annat med det röda. Nu är det lugnt och fint. Och jag är jättenöjd! I år blev det färgskalan dovt rosa, silver och försiktigt guldigt. Fick också för mig att vi inte skulle ha något glitter i, då blev granen mer ”clean”.

Vi myste såklart med lite glögg och julgodis när vi klädde granen. Eller ja… när A klädde granen. Jag hade det roliga arbetet att sätta i tråd i de julgranskulor som inte hade något hänge.

Vi har fått gjort en himla massa idag. Jag skulle redan börjat att greja i veckan då vi har julafton här i år, men jobb och annat tog aldrig slut. Dessutom blir det mer jobb i nästa vecka mot vad jag hade tänkt mig. Bland annat en hel dags dansrepetitioner. Först i Villan och sen i Lidköping. Nu är det framför allt julklappsinköpen som vi ligger efter rejält med, men tid finns avsatt för det i veckan som kommer. Så idag har vi kört på här med ofantlig mängd tvätt, satt gran på fot, klätt gran, gjort vit choklad fudge och mintchoklad, slängt ihop ett fröknäcke, huset är dammat och pyntat, ärenden gjorda, räkningar är betalda, julmaten beställd, torrvaruskåp städat, några julklappar inslagna, Daniel har fixat lite med bilen, vips var några fönster putsade också - och en hel del annat!
Japp, efter det behövdes det en sushi-kväll! Superperfekt!

Nu kommer en vecka med de sista förberedelserna innan vi glider in hos brorsan med familj på uppesittarkvällen. Gissar att jag tar ett litet blogguppehåll och fokuserar på allt annat som också är roligt!

Om vi inte hörs innan önskar jag dig en riktigt fin julhelg!

With love

Lottie

Gillar