Jobbfredag!!

Tjena gänget!
Gör en snabbvisit här idag. Jag har kört en lång jobbfredag. Försökt att komma i kapp både i show- och bankstiftelselivet. Tog bara en långlunch och gjorde ett par ärenden, behövde bland annat in och lösa en liten teknisk detalj på min dator.

I bilen skrattade jag åt mig själv och tog en selfie. Hade tänkt hinna en dusch innan jag åkte, men så blev det inte. Dels blev det lite bråttom, dels knackade en elektriker på dörren och sa att de skulle bryta strömmen och då har vi inget vatten (det är ett större jobb som görs på vårt område och grabbarna har koll på att jag är beroende av ström när jag jobbar hemma, sååå snälla!). Så jag drog på mig en mössa istället och åkte. När solen skiner ser jag tämligen begränsat, så på med ett par solbrillor också. Sen såg jag nästan ut som om jag inte var ute i goda ärenden… haha!

Hämtade två tjejer i skolan (tanken var tre, men i dessa tider hade den andra familjen drabbats av lite sjukdom). Alicia och Lowa hängde hela eftermiddagen, så jag jobbade på. Fixade lite fredagsmellis emellan bara. Skulle in i digitalt möte med Peter igen, men fick ta några minuter rast extra. Vi har ju alltid så möe att prata om, jag och kidsen… fniss! Ljuvligt är det! ❤️

Innan vi gjorde middag, firade vi lite alla hjärtans dag-helg! Jag lämnade bland annat över varsin ros till mina godingar.

Önskar dig en fin helg med mycket kärlek från dig själv, till dig själv och från andra! ❤️

With love

Lottie

Gillar