Inspirationsdag, Måns Möller & snö!

Hittade inlägg som inte blivit publicerade.. här kommer ett av dem från i torsdags:

Inspirationsdag på Vara Konserthus! Och nog kände jag mig inspirerad! Jag skrattade så tårarna rann. Först ut var en kvinna som pratade om självledarskap, sedan en man som driver Beslutspodden - väldigt rolig - och slutligen var det Måns Möller som skulle prata om att nå sina mål. Och det gjorde han. Också.
Han spårade ur och var så rolig så jag grät.

Lunchen passade mig perfekt! Supergott!

Åkte och hämtade A på Juniorerna (där var det filmmys med popcorn och frukt), vidare till en simlektion, för att avsluta med två danspass i Lidköping. Det är enda gången hon får ha alla tre aktiviteterna på samma dag under hösten. Så det fick gå för en gång skull. A var superlycklig och inte det minsta trött. Hon tycker nog hon har varit hemma tillräckligt under pandemin. På vägen hem fick jag bland annat lyssna på nästa solosång hon övar på, ljuvlig musik.

När vi kom hem var det alldeles vitt på marken. Den första snön är här! Jag älskar snö och det verkar ha gått i arv. A blev ännu lyckligare än hon var innan, skrattade högt och jublade. Fick på sig vantar och mössa och drog ihop ett stomme till en liten snögubbe i ett nafs! Härligt!!

With love

Lottie

Gillar