Inredning till altanen, pergola härnäst!

Nu har mattorna, filtarna, kuddarna och fällarna kommit till baksidan! Så här blev det!

Om allt går enligt plan ska vi göra en pergola över loungegruppen i sommar. Det ser jag fram emot! Så skönt att kunna ha dynor och annat kvar ute på ett helt annat sätt.

Jag har inoljningen av trädäcket kvar också. Möjligen att jag gör det efter bygget.

Det har varit ett annorlunda dygn här. A började klaga lite på magont igår kväll. Sen blev det en natt att minnas...

Klockan två kom hon rusandes. Sedan var vi fullt upptagna med kraftiga magsmärtor, diarréer och kräkningar fram till halv fyra. Phu!

Hon har inte kräkts sen hon var i tvåårsåldern räknade vi ut. Det var SÅ synd om henne! Jag tycker det går an så länge ens barn klagar på ont både lågmält och högljutt. Det är ju när det gör så ont, att det blir tyst, som det blir otäckt tycker jag. Där var vi i natt.

Vi jobbar på med intaget av mat här, vi har kört vatten och nyponsoppa i mängd. I eftermiddag funkar en liten bit pannkaka åt gången, så då kör vi det. Vi provade isglass tidigare idag, men det gick inte alls.

Vi är ganska säkra på att det är någon bakterie från vår utemiljö som hon har fått i sig. Jag tycker det mesta tyder på det.

Själv är jag mer död än levande, då det tog en stund innan A somnade efter allt och en ännu längre stund innan jag somnade. Klockan hann bli fem-halv sex innan jag slumrade till. Fyra och en halv timmas sömn är ALLDELES för lite för de flesta skulle jag tro.

Som förälder är man ju mest nöjd över att lyckas guida sitt barn genom sådana här nätter. I natt får Daniel ta jouren. Jag har jobb imorgon som inte går att flytta och A kan ju inte vara med som hon brukar så Daniel får vabba.

Ha en fin sommarkväll!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer