Inget nyårsfirande & ingen födelsedagsfest! 

Dagen före nyårsafton hade vi dansrepetitioner i Villan; koreograf, dansare och tre solister. Ja och så A såklart. Hon har hängt med oss all rep- och showtid, från morgon till kväll. Nån timma efter vi slutat dansrepet sitter jag, A-L och Peter och planerar. Jag börjar nysa. Och nysa. (Som tur var lyckades jag inte smitta någon annan). Senare på kvällen blir jag förkyld och till slut på nyårsaftonens morgon (då hade även Daniel blivit sämre) fick vi ställa in vårt nyårsfirande som vi skulle ha här med Anette, Christer, A-L och Peter. Ingen Covid, men inte läge på firande. Helt plötsligt stod vi med väldigt mycket mat plus tårta till 22 personer… för Daniel fyllde år på nyårsdagen nämligen. Skratt! Vi behövde inte svälta i alla fall!

Vi vann en ny bingolott på uppesittarkvällen så vi gjorde god mat och tittade på Bingolotto. Och åt av första tårtan vi skulle ha på natten ihop med gästerna för att ”förfira” Daniel.

Det blev sedvanlig frukost på sängen och lite paket och blommor på nyårsdagen.

Planen under hösten har varit en fest på nyårsdagen för 70-80 personer. Men efter mycket velande fram och tillbaka avbokade vi underhållningen veckan innan restriktionerna kom att man bara får vara 20 personer i hyrda lokaler. Flyt att vi kände på oss vart vi var på väg…

Jag riggade istället en hemlig födelsedag för D med övernattning, men även den frös då inne. Så när inte heller plan B funkade var det ju tacksamt att det rullade in lite gratulanter på gården i ett par omgångar! Vi vågade inte äta något ihop, men skåla i uterummet gjorde vi!

Mamma, pappa och brorsan med familj kom med present från hela min släkt! Himla roligt! Eftersom vi inte vågade äta ihop, fick de med sig tårta hem istället!

En stund senare kom en ny bil, tutandes in på gården! Det var Sofia, Filippa och Clara! ❤️ Detta visste inte ens jag om, så det blev en härlig överraskning för oss alla!

Daniel önskade sig oxfilé på kvällen, så det blev det såklart! Inte för att något blev som det var tänkt denna födelsedag, men det blev så bra det kunde bli med fina överraskningar och allt. Och tydligen var det inte slut på firandet med detta, men det får jag skriva ett eget inlägg om.

With love

Lottie

Gillar