I’m alive!

Halloj!
Vill bara titta in och berätta för mina kära följare att jag har det bra. Trots tillfällig - delvis - bortavaro. Här händer så mycket att exakt hälften hade varit nog. Dessvärre kan jag inte skriva om allt här, men kan avslöja att det är allt från mer arbetssamma händelser till galet roliga möjligheter!

Just den här veckan och nästnästa vecka kommer jag ha en stor utmaning i att få ihop A:s skolundervisning (som tar sina timmar om dagen), arbete och så ska jag plugga på det också. Och helst sova några timmar. Sköter jag mig inte vaknar jag med kristallsjuka som ett brev på posten. Så jag sköter mig, för det mesta. Dessvärre dyker kristallsjukan upp ibland ändå, men sköter jag mig inte så behöver jag inte bli förvånad.

Känns inte det som ett extremt omodernt uttryck!? ”Som ett bre på posten” - kan ju ta väldigt länge nu för tiden. Samma sak med det: nu för tiden. Är inte det väldigt ”old school”!? Skratt! Får nog tänka över hur jag uttrycker mig...

Daniel fångade mig i arbete idag!

Kanske att jag har skrivit om det tidigare, men jag nämner det igen. Skänken som jag står bredvid har funnits i huset sedan huset byggdes någonstans i skiftet 1800-1900-talet. Den har stått i mitt barndomshem under ett antal år tills den fick ”komma hem” igen. Coolt tycker jag!

Det kan hända att det tar ända till helgen innan vi hörs igen! Men ha det fint så länge!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer