Hundspann & andra överraskningar!

… och när man tror att firandet är över så bara det fortsätter och fortsätter… 😅🙈 På torsdagen i födelsedagsveckan tänkte jag att NU, nu har vi firat färdigt! Men nejdå. Då säger Daniel att klockan kvart över ett ska du stå redo i skidkläder. Jahapp! Såklart jag ska det!

Å vet ni!? Jag fick KÖRA hundspann! Inte åka med alltså, utan köra! Vilken upplevelse! Alicia satt i släden.

För mig är det obegripligt att man oftast åker utan hjälm (det gjorde INTE vi!)…

Strax efter fotot ovan är taget, blir det kaos hos guiden som åkte först; släden välter, en hund sliter sig och guiden gör en piruett och ramlar i marken med en smäll!

”Vad har jag gett mig in på!?” tänkte jag…

Men efter det gick det fint! Vi hade ett väldigt starkt hundspann. Så istället för att konstant stå på bromsen (annars körde vi ikapp de som låg framför), så stannade jag dem med jämna mellanrum och sedan fick hundarna löpa fritt tills vi var ikapp de andra igen. De andra förarna i de andra spannen puttade på i uppförsbacke, om vi låg bakom fick jag bromsa i uppförsbacke! Pigga små liv!

Vi kom till ett fantastiskt ställe för fikastopp. Det görs INTE rättvisa på bild tyvärr.

Så himla fint! Och mysigt!! Om jag hade haft en bucketlist så var det här något som jag har pratat om tidigare att jag verkligen ville göra. Det var än mer fantastiskt än jag kunde tänka mig.

Sedan fortsatte dagen med spa på hotellet. Där var det skärmförbud, så bilden är lånad från Ski Stars hemsida.

Det fanns både inomhus- och utomhuspool, olika bastu, bubbelpooler, bar och säkert något mer jag glömt. Superfint!

På fredagen fick Alicia välja om vi skulle ge oss ut i backen direkt på morgonen eller om vi skulle åka till Experium Bad & Spa. Hon valde äventyrsbadet, efter lite fundering (inte så lätt att välja liksom). Inte heller där fick man såklart fota, så här är bilder lånade från Experiums hemsida.

Sen har firandet fortsatt när vi kom hem med blomsterbud, blommor på trappen, oväntade besök, goda drycker och jag vet knappt vad. I söndags morse till exempel blev jag instängd i sovrummet och när jag kom ner fick jag en skrämselchock att minnas! Camilla och Agneta hoppade upp bakom barbänken i köket - och lät!

De hade bubbel, blommor och frukost med sig! Den frukosten varade till klockan halv ett. Så himla roligt! Här är några av alla fina blommor jag har fått!

Ja, vilka dagar! Vi började småfira lite på söndag i förförra veckan, sen har det fortsatt varenda dag! Sista gratulanterna var i tisdags, en och en halv vecka senare…. Det blir verkligen en och en halv vecka att minnas!!! Vi har gjort en hel del till, så jag har faktiskt några bilder till jag tänker göra ett nytt inlägg om. Så återkommer inom kort!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar