Hösten & Vara Badhus!

Ja, men hallå! Hur har du det? Höstpepp eller höstdepp? Det är ju olika det där.
Jag tillhör de priviligierade som gillar hösten. Jag gillar att naturen ändrar färg, att det blir mörkt på kvällen och att få dra på en tjockare jacka. Luften är ju fantastisk vissa dagar, jag får skogslängtan, men idag har jag simmat i 40 minuter istället. Det var ett tag sen sist, men så himla skönt - när mjölksyran gav sig… skratt…

Vet att det är många läsare som inte är så bekanta med Vara, så låt mig berätta att Vara Badhus är en trevlig upplevelse.

Det finns en 25-meters bassäng, en relaxavdelning och ett upplevelsebad. I upplevelsebadet finns en småbarnsavdelning, en 80-meters vattenrutschbana, en kort stört rutschbana, bubbelbad, bastu och en klättervägg bland annat. Eftersom det är mobilförbud har jag lånat bilder från www.varabadhus.se, www.vara.se och www.vastsverige.com.

Härliga höst! Fram för fler mys-aktiviteter! Så tänker jag. Eget ansvar att fylla livet med roligheter. Vi har höstlov och semester i sikte! Så jag har just fyllt kalendern den veckan med roligheter. Det blir häng med vänner, kalas, utflykter - och det här!

Ska bli riktigt kul! Nu ska vi bara planera också!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer