Hamburgö, Hunnebostrand & Smögen!

Picknick på klipporna med vänner på Hamburgö, skulpturpark och småbåtshamn i Hunnebostrand och solnedgång i Smögen! Gårdagens roadtrip blev en solig historia.

Vi åkte först till Anette och Christer på Hamburgö. Eftersom besöket var Corona-säkrat träffades vi bara helt kort vid deras fina hus och åkte sedan till badplatsen för picknick. Det är magiskt vackert där, givet att man gillar hav och kala klippor.

Det var verkligen jättefint väder, men ganska blåsigt. Det ser man tydligt på A som fixar håret, men på någon sekund är ordningen annorlunda igen.

Bilder från vår picknick med de här sköna människorna!

På menyn för oss stod räkpaj, tomater, gurka, morotsstavar, kiwi och passionsfrukt.

Alla bilder där jag är med har Anette tagit.

Vi skiljdes åt framåt kvällen. Vi åkte vidare till Hunnebostrand. Nöden har ingen lag och vi hamnade i ett industriområde på väg ut ur Hunnebo. Där fanns en småbåtshamn och den medhavda kvällsmaten bestående av potatissallad, kallskuret kött och lax, grönsaker och frukt intog vi med den här utsikten över småbåtshamnen!

Det finns en skulpturpark som vi bestämdes oss för att besöka. Väl värd ett besök! Uddenskulptur 2020 är en internationell skulpturutställning som genomförs för tionde året i rad. Unik plats för en utställning med en 40 meter hög granitvägg på ena sidan och havet utmed andra sidan. Riktigt coolt! En plats som historiskt har använts för transporter av sten till fjärran länder.

Vi tänkte där och då att detta var sista bilden innan hemfärd...

... men så fick vi för oss att åka över Kungshamn och Smögen hem. Vi var ju ändå så nära. Så då blev det några bilder till i solnedgången!

Tänk att Sverige är SÅ vackert!

Ja, det var natt innan vi kom hem. Men vad gör väl det!? Vi har ju semester. Och vet ni. Hon den där omtänksamma dottern här. Hon kom med frukost på sängen imorse! Det hade hon kommit på att hon skulle göra när hon vaknade. Hon smög ner i köket och rostade mackor bland annat, när hennes sjusovandes föräldrar snusade och sov. Jag vaknade av nåt och ropade.

- Sooooooooooooov!! Fick jag till svar! 😍

Ja, sen startade dagen med frukost på sängen. Känner på mig att det blir en ny, fin dag!

Må gott!

/Lottie

#bestofnouw


With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Cecilia
,
Bra tips med skulpturerna! De ska jag och Klas kolla in!!
bysborn
bysborn,
Ja, gör det! Rekommenderas varmt. Häftig miljö för en skulpturpark! 👌🏼
nouw.com/bysborn