Hallutbyggnaden & TV4-profil!

Halloj!
Jag skrev ju om att vi hade tagit tag i vår hallutbyggnad igen för ett tag sedan. Den här gången på insidan. Utbyggnaden har varit på ”hold” ett tag, då Daniel både haft problem med en axel och en inflammation i en handled. Men sen jag skrev om det här på bloggen har vi fått satt väv i taket, målat taket och taklister och satt in spotar.
Lyxigt med belysning - bara en sån sak!

Tanken var att vi skulle lägga graniten på golvet själva, men nu har vi bestämt att vi ringer mannen som flytspacklade, så blir det klart!
Här kommer bilder både från ut- och insidan. Jag är galet nöjd med fönstren också. Blir glad varenda dag när jag tittar ut där!

Jag har ju, som jag nämnde igår, suttit i konferens hela dagen. Det är en Vinterkonferens som jag normalt sett åker på och som då är i Stockholm, men i år var den digitalt förstås. Kändisen som avslutade dagen var ingen mindre än TV4-profilen Marcus Oskarsson. Ämnet för dagen var USA-valet. Inget nytt under solen, men han är ju underhållande i ett seriöst ämne och levererar ju sina sammanfattningar på ett mycket slagfärdigt sätt. Det var dagens mest energifyllda föreläsning! Kul!

Jag kröp ner i sängen redan före nio ikväll! Jag vet inte när jag gick och la mig före elva senast. Är laddad för att sova många sköna timmar i natt.

Sov gott du också! Eller godmorgon, om du läser imorgon bitti! 🤗

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer