Granit på golvet!

Tjohooo! Äntligen golv i nya delen av hallen. Det blir SÅ bra. Ibland är Daniel kompromisslös, ibland är det jag. Den här gången var det jag; det ska vara värmeslingor och granit på golvet. Punkt.
Snö, slask, regn - ska inte spela någon roll!
Jag hade också som argument att granit är dyrt, vi passar på när det är ett litet utrymme! Helst plötsligt lät det ju billigt. Man blir väldigt smart när man vill något 😉 Nu skojar jag lite...

I alla år sedan jag flyttade in har jag haft trägolv innanför halldörren. Nu ska vi slääääpa in snö på skorna och den ska bara smälta och torka upp sig själv. Nja, nästan i alla fall! Det behövs inget speciellt för att skydda golvet mot väta åtminstone.

Klockan 07.15 kom Tomas imorse (proffset som fixar golvet)... gäsp!

Sen dök fönsterputsarna upp efter lunch, som ett vårtecken. Härligt när det blir ordning!

Väldigt dammig granit, men nu ska det torka ungefär en vecka innan det är dags att foga.

Annars har vi haft galet mycket hemskolning här sedan i fredags (vi får nytt material varje torsdag eftermiddag). Arbetet har liksom inte tagit slut. Idag började vi innan den vanliga skolan startade imorse, vi har tagit pausar under dagen förstås. Men sista bokläsningen la vi ner kvart i åtta ikväll. Vi har väldigt roligt för det allra mesta och det är mycket skratt när det funkar ihop med undervisningen (typ vid smakleken, roliga formuleringar och när SO-hjärnan går i spinn på mig). Men jag vet inte vad vi har sysslat med den här veckan... Jag tror vi får bli slarvigare!! Skratt! Nu har jag packat ner allt jobb för återlämning. Skulle gjort det idag, tänkte jag - men vi var ju inte klara.

När vi körde idrott idag och promenad stod på schemat passade vi på att fråga om mormor ville gå med också. Det ville hon! Hackspetten hackade så det skorrade i skogen, talgoxen kvittrade och luften var så där härligt frisk.

Kolla! Vi hittade vide! Så härligt!!

A frågade om hon fick klättra på ”berget”....

... å när berget ser ut så här - då vet man att man bor på slätta!

Å här är fina mormodern!

Om allt går enligt plan blir det en helt annan dag imorgon! Vi hörs!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer