Gooood Juuuul!! ✨

Ja, men på riktigt! Gooood Juuuul!!
Hoppas du har en fin julhelg oavsett vad du gör, var du än är, om du jobbar eller är ledig.

Jag har tagit lite ledigt ifrån fotande till bloggen, men några glimtar finns i min kamerarulle…

Vi firade uppesittarkväll hos brorsan med familj i deras helt nya poolhus! Ja, det poolhuset blir så bra så hälften hade varit nog ☺️ Har inga vettiga bilder från den kvällen mer än en på mamma. Vi tittade på Bingolotto förstås. Extra kul att titta när Stefan Odelberg är programledare, då vi har haft ett nära samarbete med honom vid två olika event/shower. Först 2013 när vi gjorde en show i Bjertorp slottspark som sedan sändes på SVT och senast precis före pandemin slog till när vi hade äran att hålla i underhållningen på ett jubileum för ett företag; 1 500 sittande gäster, tre scener, fullt utrustad tv-buss, storbild, Ola Salo, Lena Philipsson, Jessica Andersson, David Lundgren, Elisa Lindström, Erik Segerstedt, några av Sveriges mest ansedda musiker, dansare, kör och en del annat! Då var Stefan konferencier och magiker. Jag stod mitt i mellan Stefan, mat, TV-buss, artister och andra inblandade. Allt ska ju klaffa, inga sekunder tomma. Och, ja - han är likadan off scenen som on. Ljuvligt!

Kan tillägga att kvällen till ära i Bingolotto fanns även två musiker i bandet som kommer vara med i vår trettonhelgsshow; Erik Mjönes på sång och gitarr och Janne Bjerger på trumpet - sjukt grymma båda två!!

Tillbaka till uppesittarkvällen i poolhuset!

Med var också pappa, vår familj, Louise syrra Cecilias familj och hennes pappa.

Julafton firade vi med samma gäng minus Cecilias familj, plus Louises mamma.

Vår gran klädde vi förra helgen. Tycker ibland att den ser ut som en plastgran, men den är i högsta grad levande,

Här är jag och Alicia framför granen. Dock var det dåligt arrangerat, för Daniels oinslagna paket från jobbet hamnade i fokus 😅

Jag har en Mos Mosh-klänning som ni nog kommer se mig i rätt så ofta. Så himla skön!!

Årets hemmagjorda julbord av alla inblandade serverades till lunch. Det godaste julbord som finns, precis som allt ”ska” smaka; räkröra i glas, kallrökt lax, tre sorters sill, rödbetssallad (i år två sorter), ägghalvor med räkor, Bondfruns julskinka (från andra sidan Vara), prinskorv från samma ställe, köttbullar, Janssons frestelse, omelett med kantarellstuvning, bröd, fröknäcke, smör, ostar och nåt mer! Det mesta glutenfritt dessutom.

Brorsan ville väldigt gärna vara med! Klart han fick det!

Därefter var det Kalle Anka på tv och kaffe. Sen tittade en del vidare medans andra sov. Som en relaxad julafton ska vara!

Sen följde julklappsutdelning, julklappslek, lutfisksmiddag (bland det bästa jag vet), musikquiz och mera sött. Philip är musikquiz-general varje julafton - med den äran!

Jag hade gjort cheesecake på mascarponeost med pepparkaka, minibiskvier och en daimpanacotta med hallonsås till eftermiddagskaffet.

Nöjd kille. Med all rätt, det blev en riktigt bra jul!

Till kvällens gottebord hade vi både gjort en del julgodis och köpte en del. Vi har bland annat kokat karameller, gjort mintchoklad, gluten- och nötfri Rocky road och vit chokladfudge.

När alla hade åkt hem körde vi ett sent sång- och dansrace i A:s rum! Jösses, så kul. Klockan var nog halv tolv innan hon var i säng… Hon fick nämligen en JBL partybox i julklapp, den kör man både backtrack och mikrofon i (även gitarr om man vill). Det blev en fullträff, hon visste nog knappt att såna fanns. Hon sjöng Främling här så rutorna höll på att ramla ut. Som hennes sångcoach nyligen sa:
- Vilken pipa du har!
Så himla roligt! Daniel gillar också att sjunga. Jag håller mig till dans jag, det kan jag. Sångrösten har jag tappat någonstans på vägen. Skratt…

Allt gott till er alla! ✨

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa