Glädje & sorg!

Idag har det blivit officiellt, projektet jag har jobbat med ”dag och natt” det senaste.
https://www.skaraborgslanstidning.se/logga-in/historisk-storsatsning-pa-vilan-130-miljoner-ska-satta-skara-pa-event-och-idrottskartan-det-har-ar-fullstandigt-unikt

Bild cred: Skaraborgsläns tidning/Skara kommun

Jag står i mitten i svart. Det är jag och Linda som står i rött längst till vänster som har förhandlat, förankrat och fört processen framåt i våra respektive organisationer. Jag skojade med Linda och frågade vad hon nu skulle göra ikväll? Ledig tid alltså… det här projektet kommer jag minnas för när jag satt tidiga mornar i morgonrock och försökte få ihop projektet, när jag sprang ut och in från ordinarie jobb för att förankra projektet och sena kvällar när saker skulle funderas ut och lösas. Men så värt det när vi kommer till ett resultat!

När jag har varit med och landat något sådant här, är känslan precis som när vi kör en helt ny show och vi har landat premiären. Helt slutkörd och lycklig på samma gång!

Jag bestämde mig för att fira med ett besök på Fagerbergs i Vara. Det blev en ny, lite trendig kappa och en klänning. Glad i hågen kommer jag hem! Dessvärre till en väldigt sjuk Ella, vår kanin. Hon har varit kanonpigg sedan hon var dålig i förra veckan. Jag hittade henne hjälpligt sittandes, tog in henne, försökte få i henne vatten, klappade, pratade… men en halvtimma senare var det slut.

När jag hämtar A i skolan är hon glad för att hon har vunnit sin klass i loppet hon sprang i förra veckan! Hon har lite ont i ett knä för hon har råkat ramla och fått en del skrapsår. Och mitt i detta är jag tvungen att berätta att hennes älskade Ella är död…

När vi samlat ihop oss lite senare på eftermiddagen, åkte vi in till Vara på en ny shoppingrunda. Den här gången till A. Det blev sex plagg innan vi var klara. Å så köpte vi prinsessbakelser för att fira vinsten.

Hem till sorgen igen. Begravning. Puh!

Stekte pannkakor. Med glass. Det får man äta hur mycket man vill när man har sorg.

Grupparbete för högskoleutbildningen digitalt.

Väldigt sen nattning. Massa prat. Puh igen!

Vi har inget flyt med husdjur. Första kaninen dog efter ett halvår. Ella stannade hos oss i ett och ett halvt. Så mycket glädje! Och så mycket sorg när de dör.

Ny dag imorgon, kan man få önska sig händelselös dag!? 🙈 Eftermiddagen när jag skulle komma ikapp försvann. Men ens barn kommer alltid först. Punkt.

Take care!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer