Garaget & söndag!

Här kommer en före-bild på vårt garage som ska få ny vägg, nytt fönster och bli vitt! Vi ska även ”bryta av” väggen som det är gjort på huset.

Detta är den aktuella gaveln med en halvdålig syren (som jag dessutom hade plockat av alla grenar med fina blommor, då den skulle sågas ner). Framsida och baksida är ju klara sedan tidigare. Nu är brädfordringen nerriven och väggen är på väg att byggas upp igen. Men innan reglar byts upp till, passade Daniel och min pappa på att röja ut det mesta som stod på vinden idag.

Vi lånade en väldigt användbar maskin till ändamålet.

På bilden ovan ser man att vindpappen har kommit upp.

Det har varit en ganska lugn eftermiddag för hela familjen. Camilla var ute och cyklade, svängde fram här och pratade en stund. A och Daniel spelade kort. Jag och A var och plockade blommor. Daniel trimmade gräs en stund. A hjälpte till med lilla gräsklipparen.


Vid halv åtta var det 24 grader varmt ute. De här varma sommarkvällarna brukar vara lätträknade på en sommar, så nu gäller det att njuta! Vi åt kvällsmat ute på altanen i shorts vid nio-tiden. Härligt!

Lite midsommarfeeling i den buketten! Tänk att det bara är fem dagar till midsommarafton...

Vi har förresten fått mattor, filtar och kuddar att piffa baksidan med. Det har A och jag roat oss med ikväll! Sååå kul, men det får jag visa imorgon, för nu är det god natt härifrån!


Sov gott!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer