Garagerenovering & Lassemajas detektivbyrå!

Minns ni den här bilden?

Vi bestämde ju oss för att riva gaveln på garaget och göra ny brädfordring. Så här såg det ut i torsdags och fredags!

Spröjsen till fönstret kommer på tisdag enligt plan. Knutarna ska fixas till, men det är nära nog färdigt! Så härligt!

Nu är det en gavel kvar som ska göras likadant med, sen är garaget som nytt! Vi ska eventuellt bygga en pergola på baksidan av huset innan... eller vilken ordning det nu blir...

Tadaaaa! Nästan klart!

Igår var vi nere hos brorsan och hans familj och lämnade ett par paket! Louises pappa och syster med sambo var också där och hängde på deras altan. Tidigare på dagen träffade vi min mamma, därefter Anna-Lena och Peter. Å så var ju snickaren här. Trevligt att träffa lite folk! Vet inte när vi såg så mycket människor på en och samma dag senast, men det borde ha varit i början av mars. Nu på avstånd förstås!

Idag har det regnat till och från hela dagen. Så vi har passat på att mysa, pyssla och leka inomhus. I eftermiddag fick jag ett ryck och installerade så att vi kan hyra film på vår tv! Jag har tänkt göra det ända sedan vi fick fiber till vårt samhälle för några år sen, men det ska tydligen till en pandemi som ska sammanfalla med en regndag och semester för att att det ska bli av.

Min favoritsysselsättning är varken att titta på tv eller film, men så visste jag att filmen ”Lassemajas detektivbyrå - tågrånarens hemlighet” fanns tillgänglig! A har läst de böckerna i den serien ett tag och gillar dem, så jag tänkte att det kunde vara passande. Jag fick tre filmer gratis som uppstart, så nu får vi nog titta på minst ett par till.

Bild lånad från Telias hemsida.

Vi körde film och popcorn förstås! Vi tyckte filmen var jättebra!

Så lördagsgodiset (vi kör i och för sig aldrig lördagsgodis, men vi kan ju kalla det för det...) blev popcorn och A deklarerade att hon ville göra kladdkaka till ikväll. Så var kaloriintaget löst.

Hon piffar så fint, idag fick jag vara med i köket när vi skulle ta fram. Baka gjorde hon själv.

Fin lördagskväll till dig!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer