Gamla mjölmagasinet!

Här kommer några bilder på det gamla mjölmagasinet exteriört också. Vi målade om det och gjorde om altanen där ifjol. I vår köpte vi en väggpergola och satte upp, då det kan vara riktigt hett där på eftermiddagarna. Den passade perfekt!

Här hänger vi gärna under eftermiddagar och kvällar. Under tidigare delen av dagen är vi mest på baksidan av bostadshuset och altanen där.

I sommar ska det bli en grå dörr och en överliggare på staketet. Sen är det gamla mjölmagasinet helt klart.

Igår och idag har vi haft mer fokus på garaget. Nu är fram- och baksidan täckmålade första gången och just nu tvättar Daniel ena gaveln. Den andra gaveln ska vi brädfodra senare i sommar. I eftermiddag har vi också tvättat den ena delen av altanen på baksidan (den andra delen är tvättad sedan tidigare).

A var med och målade hela baksidan. Jag tycker det är viktigt att barn får vara med. Det är få saker de inte kan vara med på. Ibland tar det lite längre tid, men det är dubbelt så roligt! A tyckte detta var höjdpunkten på dagen igår. Hon gillar verkligen att måla!

Det är enda gången det är något dåligt med att ha ett trippelgarage! Det är när det ska underhållas...

När jag och Daniel tvättade altanen i eftermiddag passade A på att måla akvarell i trädgården. Hon har mössa på sig för att håret inte ska hamna i färgen.

Det blev jättefina tavlor! Sedan gick hon in och dekorerade muffins. När jag kom ut i köket hade hon i vanlig ordning organiserat sitt arbete; fyra små skålar med vispad grädde och en färg låg framför varje skål. Det skulle bli regnbågsmuffins, så här blev det:

Igår blev vi bjudna på en mini-prinsesstårta! Vi kommer rulla fram om det ska fortsätta så här, skratt...

Jag har ingen aning om hur man gör marsipanrosor och blad, men det hade A!

Fin helg!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer