Fredag!

Tjohoo! Fredag och jag ser fram emot en lugn helg. Jag har som sagt haft föreläsningar från Handelshögskolan i Göteborg heldagar både onsdag och torsdag, digitalt såklart. Dessutom har jag delvis kört kvällsjobb två av tre kvällar. Idag har jag kommit ikapp en del av det som har hopat sig. Så blir det när man tar ledigt. Arbetet finns kvar när man kommer tillbaks.

Idag hann jag med en resa till Skara också. Det var en del viktiga papper som skulle skrivas under i ett av mina uppdrag. Där mötte jag Eva som håller ordning både på organisationen och när jag ska skriva på papper till exempel. Hon stod på ena sidan trottoaren och jag satt i bilen och skrev på papper. Såååå 2020/2021 och pandemitider. I den här organisationen har vi kört alla möten digitalt sedan mars 2020. Vi pratade just idag om att det är väldigt länge. Eva tog en bild som jag fick.

Ikväll fixade Daniel finmiddag och vi har sett det nya programmet ”Masked Singer”. En ganska galen programidé där kända personer är utklädda, så man absolut inte kan se vem det är, man får ledtrådar om vem det kan vara och varje deltagare sjunger till sist en låt. Ytterligare fyra kändisar sitter och gissar vilka de utklädda personerna kan vara, möjligen att det var just de fyra som blev programmets räddning. Det blir ju lätt lite tramsigt. Scenografin ser ut som taget ur ett påkostat barnprogram. Lite långsamt tyckte jag möjligen (fast i ärlighetens namn tycker jag det om det mesta).
Men man blir fort fast i vem som kan tänkas döljas i välgjorda kreationer. Ikväll avslöjades att under pingvindräkten dolde sig Sven Melander. Jag gissade tidigt på honom. Jag fick också någon feeling att monstret är Göran Persson, men det känns inte helt relevant!

Vad gör du i helgen? Jag har som mål att plocka iordning i huset, betala räkningar, hänga i köket, vara ute och möjligen få in lite påsk och mer vårfeeling i huset!

Ha en fin helg hörru!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer