En idyll till...

Vi har nästan åkt orimligt mycket skridskor denna härliga vinter! Bara i förra veckan åkte vi fem gånger. Den här veckan blir det nog i alla fall fyra gånger.
Igår hängde vi ihop med Lowa vid den lilla badsjön som ligger vid den grusväg där vi bor. Jag och A var där och åkte senast i onsdags. Jag började med att skotta isen, sen tog Daniel över den sysslan. Den som skottade första gången har skottat gångar även in på vattnet som ligger längre in. Vi skottade upp dem också. Det är jätteroligt att åka i gångarna!
Vädret var helt magiskt! Klarblå himmel och strålande solsken!

Daniel tände grillen uppe vid grillplatsen. Vi grillade korv och marshmallows!

Varm choklad och festis hade vi med oss också. Sen tog ett roligt pulka/madrass-race vid. De längsta racen gick ända ut på isen!

Jag hävdar att jag tog längdrekordet, men tjejerna säger att de åkte längst! Haha!
Efter en fika drog vi på oss skridskorna igen och körde ett pass till. Efter nästan fyra timmar skrev jag på kvällen till Anna (Lowas mamma) att jag känner mig ”utvädrad” i hela kroppen - om jag ändå hade vett att stå vid sidan och titta på 😅🙈

Dagens allra sista övning blev ”tjuv och polis” på isen! Och ja, den går att leka även på avstånd... det löste vi med ett osynligt koppel som kunde lämnas över med ett par meters avstånd. Fniss... tur att tjuven var lätt att styra!

En ny dag! Lika fint väder.

Allt gott!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer