Efter sol kommer regn…

Ja, inte värre än så, men det är inte mycket som har gått min väg sen i lördags kväll klockan 22. Å andra sidan har vi ju en period med mycket roligheter bakom oss.
Det är inget allvarligt som hänt, mest tråkiga saker. Vad jag än tagit i så har det varit lite krångligt eller motigt. Nja, möjligen en liten överdrift, men ni fattar…. så där som livet är ibland.

Alicia var inspirerad av alla intryck på danstävlingen i lördags och gjorde en akrobatisk figur när hon skulle lägga sig. Jag förstod direkt att det inte gick bra för del av handen svullnade upp direkt. För att göra en längre historia kort; jouren och röntgen på söndagen, tre rehab-samtal måndag morgon, arbetsterapeut som är bra på händer måndag em, konstaterades att även handleden fått en rejäl smäll (begränsad rörlighet), två svullnader och ett uttänjt ligament bland annat. Ortros (sånt där skydd över tumme och handled). Återbesök i nästa vecka.

Jag har haft sjukt mycket jobb i veckan. Möten, deadlines och annat har avlöst varandra. Varit i Göteborg och käkat lunch på Grand Hotel i Alingsås bland annat. Riktigt bra!

Möjligen att jag visat hotellets entré tidigare, så snygg!

Mittemellan allt jobb poppade ett läkarbesök för Daniel upp i Jönköping, som jag lovat att åka med på. Han ska operera sin axel. En smärtsam operation med tre månaders sjukskrivning efter, men han ser fram emot att det ska bli bättre. Bra kommer det aldrig att bli, sa läkaren, men bättre.
Vi passade på att göra några ärenden på A6 när vi var i området. Det blev som en liten date!

Snygg sushi fanns det… och god!

När vi nästan var klara kom det ett mail från skolan att Alicia hade slagit i huvudet - igen! Den här gången hade hon gått en gunga i huvudet. Jag begriper inte när alla dessa skador ska få ett slut (jag skriver inte om alla här). Men nu är jag rejält trött på dem! Jag tyckte inte det verkade så farligt igår. Men idag fick hon ont i huvudet när hon hoppade, så jag vågade inte låta henne träna ikväll tyvärr.

Men man säger ju att efter regn kommer sol!

Idag har det varit mer än full fart. Sån där ”lunch-klockan-tre-dag”. Ikväll har jag suttit och skrivit årsstämmo-middags-tal och jobbat med lite annat. Imorgon är det full fart till långt efter midnatt. Sedan kraschar jag rakt in i påsklov. Det ska bli ljuvligt! Ledigt igen alltså!

With love

Lottie

Gillar