Dop & event!

Hello! Det var en helg till att gå snabbt!
I fredags körde vi jobbpass i Villan fram till klockan ett. Sedan åkte jag och hämtade A i skolan. Nästan varje dag försöker jag landa och mysa tillsammans med henne hemma efter skolan. Jag vill gärna att vi berättar om våra dagar och lyfter om det är något vi funderar på. Numera hinner A knappt in i bilen vissa dagar förrän hon säger:
- Mamma, vet du vad….
Ljuvligt!

Efter dusch och ombyte åkte vi tillsammans upp till Villan och förberedde det sista ihop med A-L och Peter inför kvällens event. När vi kom var det full fart på musikrepetitionerna!

Det hann att bli natt innan jag kom hem. Alicia skickade jag hem med mormor och morfar tidigare under kvällen.

Igår morse stod gjutningshjälp på gården klockan åtta, jag var uppe redan en trekvart tidigare. Hade - ovanligt nog så dags på dygnet - en massa energi och drog i gång och röjde och plockade i huset. Jag serverade fika, upp till Villan, bakade till måndagens event, lunch, mamma och pappa kom förbi, in duschen igen och på eftermiddagen var det dop. För min svägerskas systerdotter Clara. Jättefint på alla sätt!

Jag hade ny klänning och nya skor. A knäppte en bild innan vi åkte.

A tog en så fin selfie med sin telefon innan vi åkte.

Väl i kyrkan, frågade prästen om någon ville hjälpa till och ringa i kyrkklockorna. Numera trycker man på en fjärrkontroll.

Dopet gick galant och Clara skötte sig utmärkt! Efteråt var vi i föreningshuset i byn som har fått sig en rejäl ansiktslyftning både exteriört och interiört. Verkligen bra jobbat av många i vårt lilla samhälle! Så himla skönt att så många engagerat sig, annars är det lätt hänt att sådana hus blir ståendes i ruiner. Samtidigt har vi blivit med obemannad butik 24/7 i byn, så det är verkligen uppåt i vårt lilla samhälle!

Tillbaka till dopfesten.

Vi fick något riktigt både smaskigt och annorlunda att äta, danska smörrebröd! Föräldrarna till Clara heter Klas och Cecilia och Klas pappa och kompis har äkta danska smörrebröd som hobby kan man säga! Supergott!

Efteråt serverades det jättefina fototårtor och då la jag en riktigt höjdarkommentar till Louise:
- Tårtorna var ju jättefina! Skulle inte du vara med och göra dem!?

Jösses! Vi skrattade högt! Jag menade ju såklart att fototårtor brukar man ju köpa hela, men man kan tydligen skicka efter online… Stackars Louise, tur hon är van vid mig. Och det var ju egentligen en superkomplimang! Hon gör för övrigt VÄLDIGT fina tårtor, även utan foto på!

Ungefär lika roligt uttalande som när jag sa till mamma att fotona blev jättebra, hon syntes inte! 😅🙈 Då handlade det om foto i motljus.

Ibland går det lite för fort mellan tanke och kommunikation i mitt huvud. Men de som känner mig vet att jag aldrig vill nåt ont som tur är!

Här är hon som är bra på att göra tårtor i alla fall!

Önskar dig en fin söndag!

With love

Lottie

Gillar