Dödsbesked, Talang igen & 50-års jubileum!

Halloj!
Ja, men äntligen är helgen över höll jag på att säga! 😅
Skämt å sido!

Tyvärr inledde jag lördagen med ett dödsbesked, en kvinna som jag träffat i ett av mina uppdrag som avlidit av sin cancersjukdom. Så ledsamt och sorgligt. Jag blev sittandes i köket. Fick landa i det innan jag tog itu med typ 16 timmars arbetsdag.
Denna kvinna är en person som har gett så mycket, på olika sätt. De begravningar jag gått på de sista åren - där människor inte gått bort av ålderdom - inbegriper nästan bara människor som gjort mycket gott för andra människor, företag och organisationer. Jag tror snart att det är de bästa som går först. Hemsk tanke.

Innan jag ger er min lördag, går jag tillbaks till fredag. Jag var i Villan en stor del av fredagen för förberedelser och rep inför lördagen. Vi hade äran att fixa Vara Entreprenads 50-års jubileum. Så himla coolt företag. 50 år. Respekt på det! Idel härliga människor och VILKEN fest det blev! Stämning! Att inte väggarna ramlade ut. Och vilka samarbetspartners vi har 🙏🏼
Thylhammars Catering levererade mat och dukning (jag kan möjligen ha bidragit till varianten på servettvikningen 😅).

Så såg det ut när jag gick hem på fredagkväll vid åttatiden. Då hade jag och Alicia bakat och jag lagat middag till musikerna som repade innan vi kastade oss hem till Talang! I fredags hamnade hela familjen i närbild.

Och några gånger på längre håll, ovan sitter vi till höger om Sarah. Bilden är klippt från när vi tittade på mästerverk gjorda av säkerhetsnålar. Så galet häftigt!

Lördagen inleddes som jag skrev av ett dödsbesked, sen hade jag en dag där vad jag än gjorde så var saker sönder, borta eller krånglade på ett eller annat sätt. Det vände efter det att jag lämnat Alicia på sleepover party hos Lowa.

På väg in med täcke, kudde, present och skrämsel - fast det var inte meningen… Alicia blåste ljud när tjejerna öppnade dörren och skämde dem! Det var ju inte meningen. Sen sjöng vi - jag i en annan tonart!

Som sagt… sedan vände dagen och tur var det! För är det något vi tar på fullaste allvar är det att vi levererar vad kund har beställt. Eller att vi levererar vad kund inte har beställt men vill ha (fast det är inte alltid de vet det när ordern läggs). Vi hade ett sådant exempel för ett antal år sen. Företaget var väldigt tydliga med att festen skulle vara ”högdragen” till en början. Detta betonades vid flera tillfällen. Festen skulle börja mycket lugnt och öka när medarbetare och inresta samarbetspartners från olika delar av världen hade flugits in. Kvällen började i en konsertsal med information om företaget. Sedan skulle vi leverera finstämd mingelmusik. Uppgjort och klart. En pianist och en saxofonist skulle fixa detta lätt. Dessvärre fick VD:n feeling och skrek (på ett härligt sätt) som avslutning på informationen:
- Nuuuuu börjar paaaaaartyt!!
Att då gå direkt till finstämd mingelmusik skulle ju blivit… ska vi säga annorlunda.
Så jag sprang till Anna-Lena som sprang till musikerna som raskt ändrade till lite upptempo. Skönt med rutinerade människor. Kvällen slutade på topp! Jag slängde konferencier-korten, hela företaget stod upp och dansade större delen av sista avdelningen. Kunden var mycket nöjd. Och vi också såklart!

Men i lördags visste företaget precis vad de ville ha! Och vilken stämning det blev! Helt galet härligt!

Thylhammars fixade så galet god mat! Till förrätt serverades gourmetröra på danskt rågbröd toppad med Vänerlöjrom! Så himla gott!

Här står Johanna Bejbom och Marcus Fryken (gitarr) i kulisserna innan det är dags att entra scenen!

Så duktiga musiker som spelade och så fullkomligt magnifika Johanna, som inte bara sjunger som en gud. Hon är en entertainer utöver det vanliga. Vilken show! Inkluderat gästerna ✨ Hon fick sjukt mycket beröm!

Musiker var också Peter, Anna-Lena, Mattias och Stickan.

Tror jag var i säng vid tre i natt. Så lite trött idag. Men Alicia var tröttast när jag hämtade henne. De hade försökt att dygna (alltså vara uppe ett dygn) på partyt. Men det gick inte hela vägen. Så hon hade sovit fyra och en halv timma i natt och haft HUR roligt som helst!! Så idag har hon sovit mitt på dagen för första gången sen tvåårsåldern 😅

Livet ska vara kul!

With love

Lottie

Gillar