Brorsan 45!

Min fina brorsa fyller 45 idag! Vi ville överraska med ett par paket, så min brorson Philip fick vara ”bulvan”. Jag ringde honom på förmiddagen och han ringde tillbaks när födelsedagsbarnet var på väg hem.. Jag satt och harvade gården här ute (det är ett himla harvande den här helgen, bästa avkopplingen!), när Philip ringde. Det blev lite bråttom kan man säga! In, på med andra kläder och på med en mössa på ”trädgårdshåret”.

När vi hade väntat en stund, fick jag ett ryck och sa att vi ringer och gratulerar. Men då fick de andra vara tysta, mamma och pappa var med också. Så jag, Daniel och A sjöng för full hals Jag fick kollar läget lite snabbt för de var bara några få minuter från oss. Så när de väl var hemma blev det mer sång och paket såklart! Som mamma slagit in, lika fina som vanligt.

Så hittade vi de här snyggingarna till slut! 🤗

A ville göra något gott till fikat redan igår, men då fick vi inte ihop det, så det blev idag istället. Marängswiss i tårtform; glass, maräng, grädde, vindruvor, färska jordgubbar, färska blåbär toppat med lite choklad och florsocker. Hur gott!? Det får hon gärna göra om!

Vad vi har gjort i eftermiddag, ska jag förhoppningsvis berätta mer om i veckan!

Må gott!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer