Blombutik, nu går det sådär & Talang!

… nja, inte riktigt blombutik… men nästan!

Det är bara de blommor som vi har i den delen av köket… vi har mer 😅

Jag tycker amaryllis är så himla fina också. Den här nedanför, som vi har fått av mamma och pappa, står på köksbordet. Hade en vit tidigare, som också var helt magisk!

Jag har skrattat här idag… det går sådär för mig… absolut inget allvarligt! Jag är tyvärr inne i ett mindre skov, som startade i onsdags morse. Nog med det, jag är van och det går över.

Synen har krånglat i veckan, men jag vet varför och det håller på att stabilisera sig.

I natt började mina tänder krångla igen, det har väl troligen också med den okända sjukdomen att göra. Till slut visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för att det skulle lugna sig, så jag hämtade ren sprit och sköljde munnen med.
Fyyyyy, faraooooo så äckligt starkt det var! Haha!! Även fast jag spottade ut, så var det bra brännande! Det bedövade en del, så jag var i säng vid halv två. Observera att jag inte drack spriten, utan bara bedövade… skåpssupa är verkligen inget som ligger för mig. Ibland måste man bara tänka utanför boxen.

Har dessutom hemskolning med Alicia då det är väldig fart på Coronan just nu. Så idag skulle jag för första gången sen i onsdags göra något för att bidra till familjen (förutom hemskolning som vi har kört många timmar om dagen); jag skulle hämta potatis i garaget. När jag går ut genom farstudörren och smäller igen den bakom mig lyckas jag ha handen emellan! Dörren går inte igen helt, utan jag drar dessutom handen i en hård rörelse i dörren när den ska stängas. Jag visste inte att det kan göra så ont att slå i skelettet. Smällen träffade helt fel. Det svartnade för ögonen. På med kallt och A tog över hela ruljansen. Hon ringde D så hon inte skulle vara själv om jag tuppade av, hämtade kallt att lägga på handen och kudde under huvudet.

Jag blev liggandes en stund så A gjorde bakad potatis och räkröra till lunch. Det roliga var att potatisen redan var inne, så jag hade aldrig behövt gå ut i garaget - och inte A heller som letade en stund. Jag låg ju på golvet! Skratt… så tokigt det kan bli.
Smärtan i skelettet har gett sig ikväll, så nu är jag på banan med det i alla fall. Det är bara handleden som känns lite konstig… jag kan inte annat än skratta åt min klantighet! Vi snackar TUSENTALS gånger som jag har gått ut genom just den dörren. Haha!! Dessutom är det bara en vecka sedan jag drämde i huvudet i paus mellan showerna så jag fick en bula.

Jag tänker som vanligt i en liten svacka att nu vänder det! Å så skrattar jag. Självdistansen är total 😅

Hur som helst blir det en betydligt lugnare helg än tänkt. Ikväll har vi kört asiatiskt och premiären av Talang på TV4. Vi var ju uppe i höstas och satt i publiken som ni kanske minns. När produktion klipper ihop avsnitten, blandar de från olika inspelningar. Det betyder att ibland ser man att juryn har olika kläder i samma avsnitt. Ibland klipps publik in mellan akterna från olika inspelningar. Vi var i bild några gånger på långt håll och A var i närbild kan man säga… Det kan vara så att vi dyker upp fler gånger, för det var fler nummer som spelades in när vi var på plats som inte sändes ikväll.

Ha en fin helg! Själv ska jag vila mig i form!

With love

Lottie

Gillar