Besök LillPuttLand & Trollstigen!

Mitt ute i skogen har en dam byggt LillPuttLand! Små, söta miniatyrmiljöer. Från olika delar av Sverige och världen. Riktigt häftigt faktiskt!

Jag frågade mamma och pappa om de ville hänga med och det ville de! En perfekt aktivitet över generationsgränserna. Det finns utrymme både för lek och historien bakom byggnaderna. Ägarinnan har byggt allt själv och det är ett härligt ställe. En del hus har varit med ett tag och skulle må bra av lite underhåll. Men det är charmigt! Allt inramat i en vildvuxen trädgård. Entrén kostar 75 kronor för vuxna och 30 kronor för barn. Så det är en relativt billig aktivitet om man letar efter sådana. Stället ligger i Herrljunga kommun, utanför Hudene. Jag länkar till mer information om du vill besöka stället:

https://www.vastsverige.com/herrljunga/produkter/lillputtland/?site=4610

Lill-Babs café!

”Änglagård”!

Det är ett 40-tal hus i LillPuttLand!

Det finns några lekstugor för kidsen att leka loss i om de vill! Vi kikade mest.

Vi lämnade stället, vi hade med oss fika som vi åt i Hudene hembygdspark. Sen fick vi ett ryck och drog till Herrljunga hembygdspark, för där finns en Trollstig med en ”inte-nudda-marken-bana”.

Banan var ganska enkel, fast kul! Trollstigen är ganska kort, så den passar verkligen att gå med ganska små barn. Kul idé!

Det fanns en mycket speciell midsommarstång på plats...

... och ett antal hus!

En väldigt lyckad eftermiddag! Perfekt väder till en sån här utflykt, vi fick bara några få regndroppar på oss.

Ha en fin söndagskväll!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer