Bästa inköp till kidsen!

Det är få saker som A har tillbringat så många timmar i och på, som i lekstugan och på studsmattan. Studsmattan ”växer ju med kidsen”, superbra för både koordination och kondition. Just nu övas det mest fyra flickis på raken (i princip omöjligt att få plats med), ett par tre bakåtvolter efter varandra och bakåtvolt med halvskruv. Här är en bild mitt i en bakåtvolt med sträckta ben och en bild mitt i en halvskruv.

En ny favorit här är käpphästrace! Det torde vara bland det bästa leksakstillverkarna kommit på. Numera ska det också vara grimmor i olika färger, grimskaft, täcken och huvor. A har köpt den mesta utrustningen för egna pengar, men jag lägger gärna några kronor på allt som stimulerar till rörelse. Så när hon klickade hem lite utrustning, la jag till lite... Minen och det efterkommande jublet när hon öppnade lådan, var väl värd varenda krona.

Lek och rörelse i kombo är det absolut bästa såklart. Jag vet inte hur många mil det kan ha blivit här på sistone, det byggs banor både inne och ute.

Bilden ovan är tagen för ett par dagar sedan. Då hade vi familjerace efter var och ens förmåga, innan vi tog kväll. Som gjort för mycket skratt. Det finns en anledning till att A är på bild och inte jag... mina hopp är inte längre riktigt lika graciösa!

För den som undrar varför det ligger en stege mellan klätterställningen och gungorna så är den kvar (för armgång) sedan vi byggde parkourbana.

... och det är ordning och reda på grejerna. Så här såg det ut ikväll, förberett inför imorgon. Det fattas någon grimma bland annat ser jag.

Vi hörs snart igen!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer