Bästa hudvården för känslig hy!

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Idag har jag fått hem ett paket med hudvård! Jag har en hy som är ganska känslig. Jag har varit med om ett antal hudvårdsterapeuter som i rask takt har avlägsnat den första rengöringscremen som lagts på, eftersom min hy blossar upp väldigt lätt.

Jag har prövat de flesta etablerade märken som finns på marknaden. Eftersom jag har intresserat mig för - och arbetat med - med ekologisk mat under flera år, gillar jag det ekologiska tänket med naturliga hudvårdsprodukter. Men det gör tyvärr inte min hy. Efter mycket letande och jag vet inte hur många tusentals kronor senare, under åren jag letat, hittade jag till slut Lancômes serie Hydra zen. Det är en serie som är gjord för känslig hy. Den kan jag verkligen rekommendera till den som är känslig. Jag använder rengöringsserien sedan flera år. Nu klickade jag även hem deras mask. Jag har ett tag kört en Sensai-mask som också fungerar mycket bra. Men det är ju kul att prova lite nytt ibland!

I länkarna hittar ni ”min” ansiktscreme för torr hy, den finns även med solskyddsfaktor och i några andra varianter. Nattcremen är ljuvlig! Jag passade på att klicka hem ett start-set också, bara för jag vill komma åt de mindre förpackningarna som är bra när man är ute och reser.

1. Lancôme /ansiktscreme

2. Lancome /ansiktscreme med spf 15

3. Lancôme /nattcreme

4. Lancome /starter kit

5. Lancôme/återfuktande ansiktsmask

Så här såg produkterna ut när de kom idag!

Ta hand om din hy! Den tackar dig senare 😊

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer