Bästa födelsedagen ever!

Antingen blir man lycklig för mindre ju fler år man fyller, eller så har jag helt enkelt haft bästa födelsedagen ever!
Redan igår fick jag order av A att ligga kvar i sängen, även om jag skulle höra att hon var uppe. Rätt som det var kom hon med present och sång! Jag hade sagt att hon inte behövde fixa frukost på sängen som vi brukar, eftersom Daniel började okristligt tidigt på jobbet imorse.
Efter presentöppning fick jag order om att stå still i köket. Efteråt förstod jag att hon var och tände ljus. När hon ledde in mig i tv-rummet var ljus tända, det var pyntat med ballonger både i taklampan och på golvet. Det var filtar och gosedjur. Frukost och godsaker var framdukade på bordet. Hon hade gjort egna konfettikanoner och konfetti. Det var också fler presenter! Jag äter en halv avokado varje frukost för att matsmältningssystemet mår väldigt bra av det. Så jag sa till A att jag ska bara hämta min avokado. Det blev tvärtyst, hon hoppade bakom soffan och slet fram en färdiggjord tallrik med avokado och tillbehör!
- Vilken tur att någon redan har fixat det, ropade hon glatt!

När vi var klara med frukost och presenter, fick jag ställa mig på golvet och blunda. Då riggade hon för dans med discolampor och mer konfetti och ballonger. Allt detta före 09.15!

På förmiddagen kom min mamma och var värsta blomsterbudet! Det var buketter från A och Daniel, mamma, pappa och brorsan med familj! Så himla fina!

Efter lunch blev jag ”kidnappad”. Men det får bli en egen historia i ett eget inlägg! Haft en galet bra dag och kväll!!

Hörs snart igen!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,

Grattis i efterskott! Det låter som en finfin födelsedag! Vilka buketter! Och så fint din dotter hade fixat! De där konfettibomberna skulle nog min son gilla att göra 😊

nouw.com/popprinsessan
bysborn
bysborn,

Tack snälla! 🙏🏼😃

Ja, låt honom prova! De är väldigt roliga och funkar alldeles utmärkt 👍🏼🤗

nouw.com/bysborn