Barns härliga funderingar & skidåkning!

Jag gillar när en person VÄLJER glad, gladare, positiv, roligt och så vidare. Ändå blev jag överraskad när A i måndags sa:
- Mamma, måndagar är ju lite mycket vardag ibland!
- Öh, ja... det skulle man ju kunna säga, svarade jag.
Och så tänkte jag, undrar just vad vi pratar om nu...
- Så jag tänkte att jag släpper en ny danskoreografi varje måndag från och med nu!
- Javisst, vad kul, svarade jag glatt! 😅

Tänkte vidare att det flickebarnet har umgåtts alldeles för mycket med mig... finns det en gräns för när det blir för mycket positivitet eller initiativ för att välja roligt!? Jag har ingen aning, men än så länge verkar hon må bra. Vänder det får jag väl bromsa. Hellre det än ett barn som lider av tristess! Gillar att hon tar initiativ.

Därutöver har jag fått en sån där jobbig fråga om känsligt ord idag. En låt poppade upp i min Spotify-lista, med ”föräldra-besvärlig-titel”. Visste inte att låten fanns, lyssnar inte på genren och blev väldigt förvånad när den dök upp på skärmen i bilen. Jag satt och pratade ekonomi i telefonen och det visade sig att min snälle sambo lite smidigt hade bollat över frågan till mig... ”det får du fråga mamma om”! Jo, man tackar!! 😅 Jag tog mig ur det hela med hedern i behåll och förtroendet intakt.

Vi har nämligen varit och åkt skidor igen! Det lär ju inte bli någon skidsemester som pandemi-läget ser ut för närvarande. Så Daniel tog ledigt och var med. Vi åkte bara i drygt tre timmar och hans höfter höll, vilket var väldigt roligt för honom! Och för oss såklart! Så tre timmar i bil, tre timmar åkning, skidor och kläder på/av och lite lunch och mellanmål på det. Det tar ändå typ åtta timmar. Såååå värt!

Det var mulet, kallare än förra gången och ännu mindre folk. Men ack, så ljuvligt!!!

Ha en fin kväll fina du!

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer