Barnrum, grus & genomblöta!

Barnrum. De utvecklas med barnet hela tiden, vilket är ljuvligt! A har haft en önskan om att ha sitt ena rum ”lite mer som större tjejer har” och det andra för lite mer lek.


Vi storstädade delar av huset i flera timmar idag, till slut var det bara A:s två rum kvar. Vi fick ett spontant infall att möblera om - och helt plötsligt stod vi i värsta storstädningen OCH ommöbleringen! Två ”avdelningar” i A:s rum blev helt klara.

Först ut hade A en önskan om att flytta den stora soffan från fönstret, till ena hörnan och lämna plats bakom soffan för lek. Låt mig säga att jag var något skeptisk först, men vi provade och det blev riktigt bra!

Sängen ställde vi tillbaka i en hörna där den tidigare stått. Hon verkar somna bättre där, mycket märkligt!

Mellan soffan och sängen finns ett vackert orginalfönster som A har samlat sina priser i från gymnastik, talangtävling och vad det nu är.

Det var en mycket lycklig tjej som gick och la sig ikväll! Jag ska visa er mer hur det blev i rummen när vi har fixat lite till.


På förmiddagen hängde vi här!

I Villan! Vi flyttade lite grus och jag harvade gården både på längden, tvären och bredden. Daniel fixade kanten mellan grus och asfalt.

Det såg nog möjligen lite roligt ut när vi förflyttade oss; jag åkte gräsklippare och A cyklade. Gick hur bra som helst fram tills dess att himlen öppnade sig och det började regna när vi var på hemväg. A ville plocka blommor...

... och det ser ju idylliskt ut. Ett par minuter senare börjar det som sagt spöregna!! Det var helt grått i luften av allt regn. Åh, vad vi blev blöta! När jag ställde mig upp för att kliva av gräsklipparen rann det vatten av pölar ner över mina byxor. Skratt, vi var verkligen HELT genomblöta och fick byta precis alla kläder när vi kom in. Och fixa vasar till alla blommor.

Imorgon ska Daniel och vår snickare fortsätta med garaget. Daniel har problem med sina höfter. De har varit bättre och sämre under flera år, nu har de varit sämre ett tag. Vi får hoppas att det går bra!

Sov gott!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer