Bärgare...!?

Det har varit en sådan där annorlunda dag idag, som dyker upp ibland. Det är saker som inte fungerar och nästan ingenting går enligt plan. Sådana dagar får man bara se till att de passerar förbi så smidigt som möjligt. Sedan får man se fram emot nästa dag. Där är jag nu! Haha!

Det krånglade till sig redan innan jag gick in i duschen imorse. Sedan har det hållit på kan man säga. Bland annat har vår bil gått sönder i garaget under gårkvällen/natten. Väldigt bra när den gör det på hemmaplan såklart! Mycket mer praktiskt än att stå ute på en trafikerad väg. Skratt... man får se det från den ljusa sidan!

Jag var iväg på annat imorse, så Daniel fick ringa Bilia. Bilen hade fått slagsida kan man säga. Den lutade markant åt ena hållet. Servicekillen uppgav att vi inte fick köra på bilen, utan det blev bärgare.
- Bägare!? sa både jag och Daniel när vi hörde det.
Men så blev det!

Bilen är ju nästan ny, men bärgaren sa att desto nyare bil desto större sannolikhet för bärgning. Nu vet jag inte om det stämmer, men så sa han.

Vi fick vänta på bärgaren lite längre än vad som sagts (jag fick i mig ett mellanmål då i alla fall), sen tog det tid att få ut lånebilen och så var det lunch mitt i. Så när vi kom hem störtade vi in; Daniel hoppade i arbetskläderna och jag kastade ihop jordens snabbaste kvällsmat, så stackarn hade något att äta ikväll. Jag tror ändå han var 40 minuter sen, men det var inte mycket att välja på...

Hur som helst!
Vår något odiskreta lånebil är blå, kan man säga.
Väldigt fin, men väldigt blå.

Min snälla mamma kom ner med sin bil imorse, på typ fem minuter när jag behövde iväg. Sedan kom hon och hämtade den också. Jag tror hon tyckte att jag hade haft en tillräckligt stökig dag. Vid det laget hade A lekt i sitt café en stund. Ja, jag kan erkänna att mitt kontor fick vara därute ett par omgångar också. Man får vara flexibel när man ska sköta barn och svara på mail samtidigt. Den här veckan kommer jag komma ihåg som veckan då jag jobbade på andra ställen än vanligt. Uppfriskande. Kommer uppskatta kontoret än mer i nästa vecka!

Om någon funderar på varför det ligger en planka utanför caféluckan, så är det för att Corona-avstånd ska hållas i kön. Vänligt men bestämt.
Daniel stod regelrätt på plankan härom dagen, men lyckades få in huvudet in i luckan... det var inte rätt! Att det ska vara så svårt att sköta sig. (I lek alltså, hoppas jag att alla förstår). Han avvisades ut på plankan igen med hänvisning till rådande restriktioner!
Japp! Det är ett hårt liv.

Imorgon tar jag en semesterdag! Jag kommer få ta ikapp en del i helgen, men det får det vara värt. De sista två veckorna har det varit lite mycket på olika håll, så imorgon ska jag andas. Djupt och högt. Gott och innerligt.

Hoppas du också får en fin fredag!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Åh vad tråkigt med en sån otursdag! Hoppas imorgon blir bättre <3

nouw.com/corneliavilhelmssoon
bysborn
bysborn,
De där dagarna kommer ju ibland. Jag är bra på att skratta åt elände, i alla fall när det kommer till materiella och ”egendrabbade” saker. Tack snälla! 🤗💛
nouw.com/bysborn