Badrumsinspo - Nordens största badrumsutställning!

När Alicia slutade skolan drog vi raka vägen ner till Göteborg och Nordens största badrumsutställning, Golvpoolen. Vi var mest intresserade av utställningen och den var VÄLDIGT stor. De har också 1000 olika plattor kakel och klinker, om någon går i sådana tankar. Vi har tänkt oss att handla lokalt, men syftet var att se om vi har hittat det bästa för oss eller om det fanns mer att inspireras av. På Golvpoolens hemsida kan du läsa mer om vilka märken de har m.m.

Vi har en och en halv timma ner till Golvpoolen, så det var ju uppskattat att det fanns ett café med oväntad hög standard i entrén!

Först kom vi till de 1000 plattorna.

Sen gick in i en badrumsutställning med säkert 100 badrumsmöbler om det räcker… plus duschväggar, blandare, duschset, toastolar och diverse tillbehör.

Man måste ju mysa lite också…

… och pausa! Alicia ville ha en busigt, koncentrerad bild!

Man ser bakom oss hur hysteriskt många blandare det finns att välja på.

De här handfaten är så snygga tycker jag!

Men jag gillar dessa ännu mer, fast i svart!

Cool belysning!

I samma byggnad finns även Ballingslöv med kök och bad.

Och fem minuter bort ligger Konradssons kakel, så vi gjorde ett snabbesök där. De hade också badrumsutställning på ovanvåningen.

Japp! Nu ska vi bara bestämma oss. Vi rev ju ut badrumsinredningen förra helgen som jag har skrivit om tidigare. På söndag kommer hantverkare nummer två och kollar (nummer ett var rörmokaren) och sen behöver vår snickare komma och eventuellt en elektriker på det.

Möjligen att det blir några inlägg om badrum det närmaste, men jag ser att inredning och renovering har höga läsarsiffror (jag ser inte vem som läser, bara ATT ni läser) så jag hoppas ni ska gilla det!

Fin mysfredag till er alla! Vi är hemma lagom till Talang!

With love

Lottie

Gillar