Badrummet ska uuuuut!

Ja, men hoppsan! Som det kan bli en ledig dag…!

Vi har ett rum i huset som har överlevt den ena renoveringen efter den andra. Alltså inte blivit renoverat. Vi har byggt ut hallen, gjort om i trädgården i omgångar, tapetserat, gjort nytt kök, grävt nytt avlopp, gjort om golv, fixat i uthusen, ja typ allt - UTOM badrummet på nedervåningen!

För det mesta är det jag som kommer med förslag till Daniel om hur vi skulle kunna göra istället, just när det kommer till ytskikten. Däremot brukar Daniel ha bra idéer om när och hur de stora grejerna ska skötas. Någonstans däremellan brukar vi inte tycka samma hela tiden, men vi har diskuterat igenom typ alla möjligheter innan projektet är över.

Grejen med det här badrummet är att jag inte haft några förslag på hur det skulle kunna se ut. Daniel har kommit med lite förslag, men de har inte landat.

Jag vill inte ha matta och inte ett hela badrummet i sten eller klinker. Vi har ett större badrum på ovanvåningen som vi har tapet och pärlspont i. Så det skulle vara trist att göra det en gång till. Så det är lite oklart hur det kommer bli.

Men idag har vi i alla fall rensat ur allt ur alla skåp, sorterat allt och snart slängt ut all inredning! Bra sätt att komma igång! Fast det är klart att vi behöver ju kolla in en del badrumsinredning… skratt! Jag har sett en möbel i höstas som har fastnat hos mig och jag har sett väggar som är så coola som jag inte är helt säker på än vad det är. Men inom kort så!

Här kommer före-bilder!

Fruktansvärt trist och rimmar dåligt med övriga huset, men nu ska det ut!! Ingenting ska komma emellan den här gången. Daniel hade något förslag på något vi kunde göra först. Jag nästan skrek rakt ut:
- Neeeej! Badrummet ska uuuut!!

Det var vår lördag. Och jag är grymt nöjd. Som sagt. Pandemin är inte bra varken för människor eller världen. Men vår gård går från klarhet till klarhet.

Hoppas du har en fin helg!

With love

Lottie

Gillar