Att vara mamma behind scenes & lite till!

Föräldrar - och andra - som driver barn till saker de inte vill finns det tyvärr gott om i världen. Jag var lite egoistisk och tänkte att A skulle kunna välja en annan idrott än jag själv har utövat. Jag har ägnat 28 år åt dans och när A visade intresse för gymnastik var jag inte sen att haka på ☺️ Jag lärde henne inte ens bugg- och rock’n rolldanserna. Det har jag fått äta upp! Skratt… A är väldigt dansintresserad. Hon älskar att stå på en scen och självklart ska jag supporta det. Jag är ändå glad att jag idag kan säga att det var inte jag som drog henne till dansen. Även om hon förstås är uppväxt i showvärlden och dragits till det. Hon kom hem en sommar för några år sen och sa att hon skulle börja dansa balett så blev det. Numera dansar hon även jazz.

I årets show var hon med och dansade i några nummer, både själv, ihop med de andra två dansarna och i ett par ”alla-nummer”.

När hon ska in på scenen brukar jag gå upp på läktaren eller någon annanstans i huset. För hennes skull, så hon känner att hon kan själv. Jag coachar gärna, men inte just precis då. Självklart har jag kollat med dansarna eller någon av våra scentekniker så hon har någon i närheten om hon behöver hjälp med något. Och hon vet att hon kan ringa mig om något skulle hända och jag är på plats inom en minut.

Här är en bild från nlt.se:

De här tjejerna var tighta även bakom scenen och nya bekantskaper för oss. Fullständigt ljuvliga!

Här är bilder tagna av fotografen Stefan Jansson som tagit magiska bilder under showerna.

Här är A i showens sista nummer när hon ska slå av låten med ett hopp ner i spagat, ihop med Magnus Carlsson och Mariette.

Bakom kulisserna har A hängt både med de vuxna i produktionen, men också med Mariettes fina familj. En och annan kurragömma har lekts under de här dagarna…

Mat och häng med våra proffsiga dansare Elin och Sara!

Och tjejerna med duktiga koreografen Josefine!

Strax show! Peter, Jörgen, Peter och Erik. Lika grymma allihop!

På tal om grymma… Helena och Mia tillför både sång, dans och omöjliga klädombyten. Proffsiga är bara förnamnet.

På följande bilder ser ni grabbarna som levererar magiskt ljus och ljud; Simon, Anton, Igge och David!

Och här är Monika och Lars som ser till att allt är på scenen vid rätt tillfälle och på rätt plats!

Gillar även de här bilderna tagna bakom kulisserna.

Blåsarna lyckades dra ner längsta applåderna ever! Martin och Janne, topp!

Vi har fler duktiga i produktionen, men de har jag inte lyckats få med på bild bakom scenen. De finns i alla fall med i förra inlägget när jag publicerade bilder från ”rätt” håll.

På trettondagsafton firade vi premiär och afton i Villan med en snabbt ihopslängd plockbuffe! Anna-Lenas dotter Stina hjälpte oss med ett par Västerbottenpaj och så blev det romkrustsder, smördegspizza, lite chark, bröd, kex, ost, lite salt och lite sött.

Vi hann inte piffa buffén, men buffé blev det i alla fall! ☺️

Vi skulle ta en bild med Magnus och en med Mariette, men vi missade att ta ihop med Mariette… här är vi ihop med Magnus i alla fall!

Jag ser lite trött ut, men faktum är att jag aldrig varit så pigg efter ett antal showdagar. Vi hade en lugnare dag på fredagen innan show som gjorde underverk. Så sent fredag kväll lastade jag, Anna-Lena och Peter in ett par billass med grejer i Villan, plockade iordning och bäddade upp sängar.

Mina kollegor har bott hos oss i veckan när vi har haft fullt hus på ett par andra ställen. Har en så härlig bild på A-L när hon flyttar ut! Finaste!

Idag däremot har jag haft en vilodag, för igår! Då firade vi nyårsafton här med 4-rätters middag, eftersom det inte var möjligt på rätt dag på grund av sjukdom. Dessutom fyllde Daniel jämt på nyårsdagen, så jag har lite mer att visa er de närmaste dagarna. Så mycket roligheter!

With love

Lottie

Gillar