Att börja träffas igen...

... är ju för härligt, om än på avstånd. Igår kväll träffade vi äntligen Agneta, Fredrik, Camilla och Viktor igen! Ett kärt återseende!! Vi sågs ute på Huttla kvarn som ligger utmed E20 utanför Vara. Egentligen Dampetorp kvarn och såg, men jag har bara hört att stället kallas för Huttla kvarn. Byggdes troligen i början av 1800-talet och var faktiskt i bruk ända fram på 1950-talet.

Det var ett sjå med solen och borden! De flyttades ett antal gånger, till slut såg alla alla samtidigt 😅 Stämningen var på topp i vanlig ordning!

A och Daniel sysselsatte sig också med att kasta boll och spela badminton ett par gånger. Min hälsa är egentligen inte alls bra (har legat i två dagar igen), så det var Daniel som stod för springet och passandet igår. Jag satt mest still och pratade och skrattade...

Vid det något annorlunda staketet ringlar sig Afsån och där har man tidigare kunnat åka ångbåt. Hela stället andas verkligen en svunnen tid.

Daniel tog några bilder på mig och eftersom den bästa är nästa bild, så kan ni förstå hur dåliga de andra var... dessutom fel jacka till den klänningen... 😅 Men de här tjejerna har känt mig sen jag var fyra, så det är ingen som bryr sig nämnvärt om vad jag har för jacka!

Ännu en fin kväll till sommar-minnes-banken!


Ha en fin kväll! ☀️

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer